29 / 03 / 2024

Caprice Gold Maldivler Kofenbe

Caprice Gold Maldivler Kofenbe

Jetpa Holding'in Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor. Kofenbe Adası'nda yükselen Caprice Gold Maldivler otel projesinde kişi başı fiyat 99 Euro...

Caprice Gold davasına bilirkişi atandı!

Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler dolandırıcılık davasına bilirkişi atandı. Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi. 

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Caprice Gold mağdurlarından Taksim eylemi kararı!

İsmi kağıt üzerinde kalan projelerle anılan Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold Bayrampaşa projesinde mağdur olan yatırımcılar Taksim'deki inşaat mağdurları eylemine katılma kararı aldı...

Caprice Gold mağdurlarından Akgündüz’e suç duyurusu!

Caprice Gold’dan devremülk alanlar, projeyi 5 yıldır teslim etmeyen Fadıl Akgündüz’ü mahkemeye verdi. Doğan Bakırcı, “Biz Akgündüz’ün tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz.” dedi.

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice Gold Maldivler Kofenbe Haberi

Caprice Gold Maldivler Kofenbe


Jetpa Holding, Maldivler'de yeni projesine başlıyor. Jetpa Holding'in Maldivler'deki otel projesinin adı Caprice Gold Maldivler Hotel olacak. Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyon alımları 30 Ocak'ta başlıyor.


Caprice Gold Maldivler projesi 600 adet oda ve 107 adet müstakil villadan oluşuyor. Caprice Gold Maldivler Hotel projesinde kişi başı gecelik fiyatı, ulaşım dahil 99 Euro olarak belirtiliyor. Caprice Gold Maldivler projesinde rezervasyonlar 7 - 10 gün arasında olacak.


Caprice Gold Maldivler projesinin açılış tarıhı Ekim 2014 olarak belirlendi. Caprice Gold Maldivler projesi Maldivler'de Kofenbe Adası'nda hayata geçiriliyor. Caprice Gold Maldivler projesi Kofenbe Adası'nın tek oteli olma özelliğini taşıyor.



Caprice Gold Maldivler iletişim

Telefon: 444 44 25

Web adresi:...