20 / 04 / 2024

Çarıklar İnşaat adres

Çarıklar İnşaat adres

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım tertemiz olsun diyenler için Arçelik, bulaşıklarınızı uzaktan kontrol etme imkanı sunarak yıkanma işlevini yakından takip etmenizi sağlayan teknolojiye sahiptir. Ekstra kurutma ve deepclean teknolojileri ile Arçelik bulaşık makinesi merak konusu oluyor.

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıbey İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da AydınArı tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çar 2021 İnşaat Kimya Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfi Aslan tarafından kuruldu.

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Açık tarafından kuruldu.

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayram tarafından kuruldu.

Çarıklar İnşaat adres Haberi

Çarıklar İnşaat adres

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü insaat taahhüt isleri konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Atakent Mah.Burç Cad.Akasya Apt.No.35/A...