23 / 04 / 2024

Çarşı Meram açıldı mı

Çarşı Meram açıldı mı

Meram Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Çarşı Meram’ İş Merkezi muhteşem bir törenle açıldı.   

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Yaşar Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi Yenibosna Şubesi bugün 2 milyo 230 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yaşar tarafından açıldı.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Yaşar Soylu tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Arınoğlu tarafından açıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çarşı Meram açıldı mı Haberi

Çarşı Meram açıldı mı

 
Parklar, bahçeler ve yeşil alanlardan, kültürel yatırımlara ve spor tesislerine kadar gerçekleştirdiği insan merkezli yatırımlarıyla Meram’ı bir cazibe merkezi yapan Meram Belediyesi, bir büyük, önemli ve özel yatırımı daha inşa etti. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak ve yine bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan ‘Çarşı Meram’ın açılışı muhteşem bir törenle yapıldı. Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Selman Özboyacı, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti...