23 / 04 / 2024

çatalca belediyesi satılık arsa

çatalca belediyesi satılık arsa

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 36 milyon 414 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Çatalca'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Çatalca Belediyesi'nden 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çatalca Belediyesi, Ovayenice, Ferhatpaşa ve Subaşı Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak..

Çatalca Belediyesi'nden 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Çatalca Belediyesi'ne ait olan Ferhatpaşa ve Subaşı mahallelerinde yer alan 2 adet arsa toplamda 6 milyon 909 bin 861 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Çatalca Belediye Başkanlığı'ndan 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'nde yer alan Çatalca Belediyesi'ne ait arsa 8 milyon 514 bin 156 TL muhammen bedelle satışa çıkarılıyor...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Kiptaş Çatalca Konutları satılık!

Kiptaş Çatalca Konutları satılık dairelerin fiyatı 139 bin 750 lira olarak belirlendi. Kiptaş Çatalca Konutları projesi 6 katlı 180 blokta 2 bin 138 daireden oluşuyor...

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire!

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire alanları 83 ve 85 metrekareden oluşuyor. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

1998 yılında Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi!

1998 yılında 800 milyon dolarlık bir yatırımla Öztek Şirketler Grubu tarafından Çatalca'da kurulan İSBAŞ, Türkiye'nin 'satılık' ilk serbest bölgesi olarak inşa ediliyormuş. Serbest bölgede inşa edilecek 73 blok, metrekaresi 800 dolardan satılacakmış.

Çatalca'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

çatalca belediyesi satılık arsa Haberi

çatalca belediyesi satılık arsa

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 414 bin 440 TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 92 bin 433 TL olarak belirlendi.


Çatalca Belediye Başkanlığından:

Aşağıda özellikleri yazılı Mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35/a maddesine göre " Kapalı Teklif " Arttırma Usulü ile 03.03.2020 tarihinde saat 10.30 ' da Belediyemiz Meclis Salonunda satış ihalesi yapılacaktır.

1- ) İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri, Çatalca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alabilir, taşınmaz mal şartnamesini ücretsiz görebilir ve 1.000.00 TL ücret karşılığında satın alabilirler.
2- ) İhale 03.03.2020 Salı günü saat 10.30’ da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre " Kapalı Teklif" Arttırma Usulü...