20 / 04 / 2024

Cathay Group Basın Ekspres telefon numarası

Cathay Group Basın Ekspres telefon numarası

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cathay Group tarafından inşa edilecek proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar!

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi peşin ödemelerde 350 bin TL'den başlıyor. Proje Cathay İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Nivo İstanbul Basın Ekspres fiyat 2017!

Cathay İnşaat tarafından hayata geçirilen Nivo İstanbul projesi altı blokta 1.404 birimden meydana geliyor. İşte Nivo İstanbul Basın Ekspres fiyat 2017...

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Cathay Group basın toplantısı 17 Mayıs'ta!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan yeni markasının heyecanını yaşıyor.

Cathay Group Basın Ekspres telefon numarası Haberi

Cathay Group Basın Ekspres telefon numarası

Cathay Basın Ekspres Konutları Basın Ekspres Yolu üzerinde, Courtyard Hotel'in karşısındaki eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde hayata geçirilecek. 


Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi. Proje konut, ofis ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 


Cathay Group imzası taşıyan Basın Ekspres Projesi yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde bulunacak. 




Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim

Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Özge...