18 / 04 / 2024

çatıder M. Nazım Yavuz

çatıder M. Nazım Yavuz

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Kredi kartları için yeni adım atılacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! Kredi kartı kullananlar acil baksın!

Kredi kartıyla ilgili limitlerin düşürülmesi ve taksitlerin azaltılmasına yönelik alınan karar sonrası yeni adımların atılıp atılmayacağı merak ediliyor. 

Migros'tan dev atılım! 5 yıllık planda yeni bir migros

Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, Migros’un 70 yılda bir süpermarketten çok öte bir hizmet evrenine ulaştığını, bu yıl 6,5 milyar TL yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Tort, Migros Grubu her yıl katlanarak büyürken, iştirakler ve yeni girişimlerin 5 yılda ilave bir Migros şirketi daha olu

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Türk çiftçiler dikkat! Türkiye'nin göz bebeği bir ürün için büyük atılım geliyor

Tarım faaliyetleriyle bir dönem dünyanın ilgi odağı ülkeler arasında yer alan Türkiye, bu alanda yeniden liderliğe oynamak adına yeni adımlar atmaya devam ediyor.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Konut ve kira fiyatlarını düşürecek adım atıldı! Müjdeyi Bakan Kurum verdi! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından kira ve konut fiyatlarını düşürecek adımı açıkladı. İşte detaylar!

Çatı katında oturanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde binaların çatı katlarında yaşanan sorunları kaleme aldı. Peki çatı katındaki onarım sorunu nasıl çözülür? Çatı onarımları nasıl ypılır? Çatı onarımı için her kat maliki ödeme yapmak zorunda mı? İşte detaylar ve Tamer Heper'in okuyucusunun sor

çatıder M. Nazım Yavuz Haberi

çatıder M. Nazım Yavuz

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini de önemli ölçüde azaltıyor” dedi. Yavuz, kış aylarından kalan birikintilerin temizlenmesi ve mevsim şartlarının daha güvenli çalışmaya olanak tanıması nedeniyle tadilat ve yenileme çalışmaları için Mayıs-Haziran aylarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, doğru şekilde uygulanan çatı ve cephe tadilatının, tüketicinin bütçesine ve sağlığına olumlu katkı sağladığını belirterek, bu çalışmalar için en uygun dönemin özellikle Mayıs ve Haziran ayları olduğunu açıkladı. 


Çatı ve cephe yalıtımı ile ısınma ve soğutma amaçlı enerji tüketiminde yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabileceğini vurgulayan Yavuz şunları...