26 / 04 / 2024

çatıder nerede

çatıder nerede

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenledi. Sempozyumda, sektördeki inovatif gelişmeler ve çalışmalar ele alındı.

ÇATIDER iftar düzenledi!

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

ÇATIDER'in hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi!

ÇATIDER’in İNTES’le birlikte hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi...

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaz geldi tatile gideceksiniz ama kafanız evde buzdolabındaki besinlerde mi kalıyor? Artık kafanızdan silip atın o düşünceyi çünkü Altus artık Altus var. Peki Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz iPhone 11 nerede satılıyor? İşte o adresler… iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bir kez kullananların bir daha vazgeçemedi iPhone’da kur farkından dolayı yaşanan fiyat atışları kullanıcıları üzse de herkes en ucuz iPhone’un nerede satıldığını merak ediyor. İşte iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

2021 tapu harcını kimler öder?

Gayrimenkul alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Devir işlemi için tapu harcı ödeniyor. Peki tapu harcı nerede ödeniyor? 2021 tapu harcını kimler öder? İşte tüm merak edilenler...

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

ÇATIDER'DEN Geleceğin mimarlarına yatırım!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar 51 okulda düzenlediği 168 eğitime 7166 öğrenci ile yaklaşık 150 akademisyen ve öğretmen katıldı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

çatıder nerede Haberi

çatıder nerede

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, inşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni yasal düzenlemelerle ivme kazanan çatı sektörünün 3 milyar dolar büyüklüğe ulaştığını belirterek, “Son dönemde yaşanan ekonomik zorluklara rağmen, sektörümüzün büyümesini sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde düzenlenen 7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu’nun çok verimli geçtiğini belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, hızla büyüyen çatı sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı ve çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını temel öncelik olarak gördüklerini belirterek şunları söyledi:

 “Sempozyumda bugüne kadar yapılmış bilimsel ve teknik araştırma ile geliştirme-uygulama çalışmalarının yanı sıra çatı ve cephe sistemlerinin tasarım, yapım, kullanım, bakım, onarım ve dönüştürme süreçlerinde yer alan konsept, malzeme ve teknoloji alanlarındaki gelişmeleri ele aldık. Türkiye’de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde...