30 / 03 / 2024

ÇATIDER tadilat

ÇATIDER tadilat

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturayı yarıya düşürecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ”Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturaları yüzde 50'ye ulaşan oranlar indirecek" dedi.

Manisa 560 yataklı bölge hastanesi projede yapılacak tadilat çalışması nedeniyle gecikti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa ’ ya yapılacak olan 560 yataklı bölge hastanesinin, odaların mezarlığa bakmasından dolayı projede yapılacak olan tadilat çalışması nedeniyle geciktiğini bildirdi.

Maltepe Belediyesi'nden camilere temizlik ve tadilat desteği!

Maltepe Belediyesi, Ramazan öncesinde ilçe genelindeki camilere temizlik ve tadilat desteği veriyor. Sabahın erken saatlerinde yoğun mesaisine başlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük Mahallesi’ndeki Taş Ocağı Tepe Camii’ni ziyaret etti.

Sit alanında tadilat yapılır mı?

Sit alanlarında yapılacak tadilatlar ile ilgili esaslar 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında yer alıyor. Peki, sit alanında tadilat yapılır mı? Sit alanlarında tadilat nasıl yapılır?

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü yeni hizmet binası tadilat ihalesi yapılacak!

Ankara Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü yeni hizmet binası tadilat ihalesi 7 Temmuz 2014 günü saat 14:30'da Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak.

Kuşadası Belediye Meclisi tadilat değişikliğini kabul etmedi!

Kuşadası Belediye Meclisi, Kasım Yaman Parkı kenarındaki resmi dairelerin yerine yapılması istenen yeni kaymakamlık binasıyla ilgili imar planı tadilat değişikliği oy birliği yaparak talebi kabul etmedi.

M. Nazım Yavuz: Çatı tadilatı ile klima giderlerini azaltabilirsiniz!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Şile imar planı tadilatı 9 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Şile İlçesi, 1/5000 ölçekli Merkez Nazım İmar Planı'na ilişkin plan tadilatı, 9 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile imar plan tadilatını 17 Ocak 2014'te onayladı. İşte o plan...

Proje tadilatı masrafı!

İmar mevzuatı kapsamında yapılacak işlemlerde alınacak masraflar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanıyor. Peki, 2014 yılında uygulanacak ücret tarifeleri kapsamında proje tadilatı masrafı ne kadar? İşte yanıtı..

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilat yüzde 20 enerji tasarrufu sağlıyor!

Emre Çamlıbel "Yeşil tadilat gören binalardan enerji tasarrufunda yüzde 10-20 arasında verim alınıyor. Yeşil tadilat görmüş binaların bir kısmı yeni bina olarak kabul görüyor ve yatırımcısına satışta, kiralamada avantaj sağlıyor" dedi.

Evde tadilat yapmak için izin!

Evde tadilat yapmak için tüm kat maliklerinden izin alınması gerekiyor mu? Yoksa tavan, taban veya duvar ile birbirine bağlantılı bulunan bağımsız bölümlerin izin alınması yeterli oluyor mu?

Yeniköy'de tadilat halindeki bir yalıda yangın çıktı!

Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı.Yalıda tadilat için kullanılan sanayi tipi tüpler de çevredekilerin yardımıyla dışarı çıkarıldı.

Sarıyer'de tadilat halindeki bir yalıda yangın çıktı!

Sarıyer Yeniköy Keresteci Zühtü Sokak'ta bulunan tadilat halindeki 3 katlı yalıda saat 18.30'da yangın çıktı. Yalıyı saran alevler itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu söndürüldü...

ÇATIDER tadilat Haberi

ÇATIDER tadilat

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini de önemli ölçüde azaltıyor” dedi. Yavuz, kış aylarından kalan birikintilerin temizlenmesi ve mevsim şartlarının daha güvenli çalışmaya olanak tanıması nedeniyle tadilat ve yenileme çalışmaları için Mayıs-Haziran aylarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, doğru şekilde uygulanan çatı ve cephe tadilatının, tüketicinin bütçesine ve sağlığına olumlu katkı sağladığını belirterek, bu çalışmalar için en uygun dönemin özellikle Mayıs ve Haziran ayları olduğunu açıkladı. 


Çatı ve cephe yalıtımı ile ısınma ve soğutma amaçlı enerji tüketiminde yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabileceğini vurgulayan Yavuz şunları...