28 / 03 / 2024

çayeli satılık bina fiyatları

çayeli satılık bina fiyatları

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

Küçükçekmece Beşyol'da 1 milyon 3 bin liraya satılık bina!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Beşyol'da yer alan 338 metrekare arsa alanı üzerindeki bina arsası ile birlikte satılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 1 milyon 3 bin lira olarak belirlendi.

Taşbina İnşaat Dome Residence satılık daire!

Anadolu Yakası Çekmeköy'de yer alan Taşbina İnşaat Dome Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ilanı verildi!

Billur Özgül 'ün haberine göre İstanbul ’da 42 apart otelin kapatılmasının ardından, 5 günde online emlak sitelerine 15 satılık apart otel ya da aparta uygun kelepir bina ilanı verildi.

çayeli satılık bina fiyatları Haberi

çayeli satılık bina fiyatları

Doğu Karadeniz’de engebeli arazi şartları yapılaşma konusunda sınırlı alan imkanı sunuyor. Mevcut imara açık arazilerde bu sebeple yüksek fiyatlarda alıcı bulabiliyor. Rize’nin Çayeli ilçesinde belediye ilçe meydanında bulunan, içerisinde 2 katlı binanın da olduğu 300 metrekarelik alan, ihale yoluyla 5.5 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, sosyal medyada arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarına eş değer olduğu konuşuluyor. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, "İlçenin en değerli yerinde 300 metrekare arsamıza 5,5 milyon TL değer biçtik. Bu bir yalı fiyatı ise değerli ve güzel bir şey" diye konuştu.

Sosyal medyada bina ve arsaya biçilen değerin İstanbul Boğazı’ndaki yalı fiyatlarına eş değer olduğu yönünde eleştiriler yapılıyor. Söz konusu ihale, 19 Mart tarihinde yapılacak.

PAHALI ELEŞTİRİSİ

Çayeli Belediye...