28 / 03 / 2024

çayırbaşı tüneli

çayırbaşı tüneli

Yakında çalışmaları başlayacak olan Sarıyer-Çayırbaşı arasındaki 4 bin 100 metre uzunluğundaki tünel yol, 158 milyon 880 bin 699 YTL'ye mal olacak. Tünel yolun 29 Mayıs 2009'a kadar hizmete girmesi planlanıyor.

Sarıyer Çayırbaşı tüneli ile 20 kavşak 8 Eylül'de açılacak!

Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ile 20 kavşak ve yol, 8 Eylül'de açılacak...

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

Karabel Tüneli 2018'de tamamlanacak!

Nisan ayında yapımına başlanan Karabel Tüneli gelecek yılın sonuna doğru hizmete açılacak.

Tuzla Akfırat Atıksu Tüneli’nin kazı çalışmaları tamamlandı!

Tuzla'daki Akfırat Atıksu Tüneli’nde kazı tamamlandı, ışık göründü. 2017 Ağustos ayında bitirilmesi planlanan tünel, 60 bin metreküp atıksu taşıma kapasitesiyle 90 bin kişiye hizmet edecek.

Avrasya Tüneli Müzesi tamamlandı!

Avrasya Tüneli, 700 mühendis ve 12.000’den fazla kişinin 14 milyon adam/saat çalışmasıyla, planlanandan 8 ay önce tamamlanarak 20 Aralık 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldıkları görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Ovit Tüneli’nde ışığa metreler kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Rize-Artvin Havalimanı için yıl sonuna kadar işe başlamayı hedeflediklerini belirterek, Türkiye’nin en uzun tüneli olan Ovit Tüneli'nde Kasım ayının ortalarında ışığı göreceklerini söyledi.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı!

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı. 2017'nin Aralık ayında bitirilmesi planlanan tünel, şehiriçi trafiğini rahatlatması için yapılıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Sivas Mevlana Tüneli Temmuz 2017'de tamamlanacak!

SİVAS Belediyesi'nin şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla uygulamaya başladığı Mevlana Tüneli'ndeki çalışmaların 2017 yılı Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Avrasya Tüneli 8 ay erken açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "2017 yılının ikinci yarısında bitirilmesi planlanan Avrasya Tüneli, bu yılın sonunda hizmete girecek. Projeyi belirlenen zamandan 8 ay önce, 47 ay gibi kısa bir sürede tamamlamış olacağız" dedi.

çayırbaşı tüneli Haberi

çayırbaşı tüneli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "7 Tepe 7 Tünel Projesi" kapsamında 4 Temmuz 2007'de düzenlediği Sarıyer-Çayırbaşı Arası Karayolu Tüneli İnşaatı işi ihalesine altı firma teklif verdi ve ihaleyi Öztaş İnşaat Malzemeleri Ticaret A.Ş. kazandı. Yakında çalışmaları başlayacak olan Sarıyer-Çayırbaşı arasındaki 4 bin 100 metre uzunluğundaki tünel yol, 158 milyon 880 bin 699 YTL'ye mal olacak. Tünel yolun 29 Mayıs 2009'a kadar hizmete girmesi planlanıyor.

Öte yandan, Fulya-Levazım arası karayolu tüneliyle ilgili ihale sürecinin tamamlanmak üzere olduğu belirtilirken, yapımı yaklaşık iki yıldır süren Kağıthane-Dolmabahçe tünel yolunun ise yıl sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor. Tünel yol çalışmalarıyla araçların trafiği etkilemeden gidecekleri yere ulaşması...