28 / 03 / 2024

çayırova belediye başkanı

çayırova belediye başkanı

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci kimdir? Şevki Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevki Demirci, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevki Demirci...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Çayırova Belediyesi'nden 91.4 milyon TL'ye satılık 56 iş yeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 56 işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satışı bedeli 91 milyon 478 bin TL olarak belirlendi.

Çayırova Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından Şekerpınar Mahallesi'ndeki 10 arsa satışa çıkıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 627 bin TL olarak belirlendi. 

çayırova belediye başkanı Haberi

çayırova belediye başkanı

Şevki Demirci kimdir?

1961 Çanakkale doğumlu, iş adamı, Şevki Demirci aslen Rize’lidir. İşletme mezunu olan Şevki Demirci 1991 yılından beri Çayırova’ da ticaretle uğraşmaktadır.


AK Parti’nin kuruluşu ile birlikte partiye katılan Şevki Demirci, AK Parti’nin katıldığı ilk yerel seçimler çerçevesinde 2004-2009 yılları arasında Kocaeli İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüttü.


Aynı dönem içerisinde Kocaeli İl Genel Meclis Başkan 1. Vekilliği’ni yaptı. 2009-2013 yılları içerisinde AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda bulunan Şevki Demirci bu süreçte Ekonomik İşler ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev alan Şevki Demirci, 2004 yılında Gebzespor kulüp başkanı oldu. Bu dönem içerisinde Gebzespor’u 2. Lig’e çıkararak kulüp tarihine geçti.


AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Şevki Demirci, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri...