19 / 04 / 2024

CBRE metro properties satın alma

CBRE metro properties satın alma

Amerika merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için satın alma yapacak. Firma Metro Properties ile görüşüyor..

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim!

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim bilgileri kapsamında 0216 687 30 40 telefon numarasından bilgi edinilebilinir. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul geliştirilecek. Kozyatağı'nda yükselecek olan proje 2020 yılında yapımı tamamlanacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi!

Ofis ve karma kullanımlı olarak yükselecek olan Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul firmaları geliştirecek. Proje tplam 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında yükselecek.

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Metro Properties anlaştığı Tahincioğlu Gayrimenkul inşaat firmasının geliştireceği Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi ofis ve karma kullanımlı olarak hayata geçirilecek. Projenin yapımı 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market yerine ofis yapacak!

Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...

DKY inşaat Metro Properties'in tek hissedarı oldu!

Geçtiğimiz ay satışına başladığı 331 konutluk 'DKY Kartal' projesinin yüzde 40'ını bir hafta içinde tüketen DKY înşaat, projenin yer aldığı arsada bulunan Metro Properties'e ait payı da satın alarak tek hissedar oldu.

CBRE metro properties satın alma Haberi

CBRE metro properties satın alma

Avrupa'da 150'den fazla AVM'nin yönetimi yapan aynı zamanda pek çok firmaya da gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ABD merkezli CBRE Türkiye'de büyümeye hazırlanıyor. Toplam 56.1 milyar dolarlık işlem gerçekleştiren ve şu anda 48 milyar dolarlık bir varlığı yöneten CBRE, Türkiye'deki elini güçlendirmek için satın alma görüşmelerine başladı bile. Firmanın Türkiye'de Meydan AVM'ler ile Metro, Real, Media Markt, Saturn mağazaları olmak üzere 517.5 bin metrekarelik alanı yöneten Metro Properties ile masada olduğu belirtiliyor. 


'Fırsatlara bakıyoruz' 

CBRE Türkiye Genel Müdürü Anthony Labadie satın alma görüşmeleri yaptıkları firma ismini belirtmezken, "2 yıl önce CBRE için büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye'ye direkt yatırımla geldik. Şirket hem organik hem de inorganik büyüyor. Dolayısıyla biz de Türkiye'de hem satın alma ve birleşme hem de yatırım yapma fırsatlarına...