19 / 04 / 2024

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi



Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan "Real İzmit Alışveriş Merkezi" NOT Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. Dan. San. Tic. Ltd. Şirketi'ne satıldı. 


Metro Properties Gayrimenkul Yatırım AŞ Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, Metro Properties'in Türkiye'deki yatırımlarını değerlendirerek: "Real Hipermarketler Zinciri'nin, 2014 yılında Türkiye'de Beğendik Grup'una gerçekleşen satışının ardından yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda, Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi'nin de satışına karar verildi. Böylece faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu. Değişen zaman ve trendlere göre, sektördeki gelişmeleri doğru okuyup alışveriş merkezlerimizin başarısını ihtiyaçlara ve tüketici beklentilerine uygun olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. 



Dünya



Geri Dön