24 / 04 / 2024

Real İzmit AVM neden satıldı

Real İzmit AVM neden satıldı

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Nef Bahçelievler güncel fiyat listesi 2017!

Timur Gayrimenkul tarafından Bahçelievler'de eski Real Meydan AVM'nin yerine yükselen Nef Bahçelievler'de teslimler 2019 yılının Ağustos ayında yapılacak..

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Antalya Kozzy AVM'nin ÇED raporu Bakanlık'a sunuldu!

Antalya kent merkezinde bulunan ve geçtiğimiz Eylül ayında kapatılarak yıkımına başlanan Real AVM'nin yerine yapılacak yeni AVM'nin ismi belli oldu. KOZZY AVM'nin proje sahibi Kuzguncuk firması ise bakanlık talebi ile projenin ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Antalya Real'in yerine Kozzy AVM yapılacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım inşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kuzguncuk Gayrimenkul) tarafından Muratpaşa Mahallesi sınırları içerisinde Real AVM'nin yerine Antalya Kozzy Alışveriş Merkezi'ni yapacak.

Nef Bahçelievler projesi ödeme planı!

İstanbul Bahçelievler’de ,Real Meydan AVM’nin arazisinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi ödeme planı...

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Real İzmit AVM neden satıldı Haberi

Real İzmit AVM neden satıldı

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan "Real İzmit Alışveriş Merkezi" NOT Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. Dan. San. Tic. Ltd. Şirketi'ne satıldı. 


Metro Properties Gayrimenkul Yatırım AŞ Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, Metro Properties'in Türkiye'deki yatırımlarını değerlendirerek: "Real Hipermarketler Zinciri'nin, 2014 yılında Türkiye'de Beğendik Grup'una gerçekleşen satışının ardından yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda, Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi'nin de satışına karar verildi. Böylece faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu. Değişen zaman ve trendlere göre, sektördeki gelişmeleri doğru okuyup alışveriş merkezlerimizin başarısını ihtiyaçlara ve tüketici beklentilerine uygun olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini...