26 / 04 / 2024

CBRE metro satın alma

CBRE metro satın alma

Amerika merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için satın alma yapacak. Firma Metro Properties ile görüşüyor..

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Avrasya GYO Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Şirketi'ni satın aldı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Şirketi'ni satın aldığını açıkladı.

Avrasya GYO Batum'daki rezidans projesinden daire satın aldı!

Avrasya GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gürcistan Batum'daki Metro Atlas Georgia tarafından Mtsvane Kucha bulunan rezidanstan gayrimenkul satın almasına ilişkin bilgilerini yayınladı.

Avrasya GYO Batum'da rezidans dairesi satın alıyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Metro Atlas Georgia A.Ş. tarafından Batum / Gürcistan'da yapımına başlanmış olan rezidans projesinden daire satın alacağını KAP'a bildirdi.

DKY İnşaat, Metro Properties'in payını satın aldı!

DKY İnşaat, kısa süre önce yapımına başladığı DKY Kartal projesi için arsanın çoğunluk hissesine sahip olan METRO PROPERTIES ile anlaşma imzalayarak, Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı.

DKY İnşaat DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı!

DKY İnşaat, mart sonunda satışına başladığı DKY Kartal projesinin arsasının tamamını satın aldı. Sözleşmeye göre yalnızca projede yer alan Metro Toptancı Market'in mülkü Metro Properties'e ait kalacak.

CBRE Metro'yu bünyesine katacak!

Amerika merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için satın alma yapacak. 48 milyar dolarlık bir varlığı yöneten CBRE, Metro Properties ile görüşüyor...

ABD'li emlak devi CBRE Metro'yu bünyesine katacak!

Amerika merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için satın alma yapacak. Firma Metro Properties ile görüşüyor..

ABD'li emlak devi CBRE METRO ile görüşüyor!

Amerika merkezli gayrimenkul ve AVM danışmanlık şirketi CBRE, Türkiye'de büyümek için satın alma yapacak. 48 milyar dolarlık bir varlığı yöneten CBRE, Metro Properties ile görüşüyor...

Gülaylar Group, Buyaka AVM'yi satın almaya hazırlanıyor!

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti...

CBRE metro satın alma Haberi

CBRE metro satın alma

Avrupa'da 150'den fazla AVM'nin yönetimi yapan aynı zamanda pek çok firmaya da gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren ABD merkezli CBRE Türkiye'de büyümeye hazırlanıyor. Toplam 56.1 milyar dolarlık işlem gerçekleştiren ve şu anda 48 milyar dolarlık bir varlığı yöneten CBRE, Türkiye'deki elini güçlendirmek için satın alma görüşmelerine başladı bile. Firmanın Türkiye'de Meydan AVM'ler ile Metro, Real, Media Markt, Saturn mağazaları olmak üzere 517.5 bin metrekarelik alanı yöneten Metro Properties ile masada olduğu belirtiliyor. 


'Fırsatlara bakıyoruz' 

CBRE Türkiye Genel Müdürü Anthony Labadie satın alma görüşmeleri yaptıkları firma ismini belirtmezken, "2 yıl önce CBRE için büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye'ye direkt yatırımla geldik. Şirket hem organik hem de inorganik büyüyor. Dolayısıyla biz de Türkiye'de hem satın alma ve birleşme hem de yatırım yapma fırsatlarına...