19 / 04 / 2024

cedit mahallesi kentsel dönüşüm projesi

cedit mahallesi kentsel dönüşüm projesi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

İzmit Cedit Mahallesi'nde evler tahliye ediliyor!

İzmit Cedit'te hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Hak sahipleri evlerini tahliye etmeye başladı.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

cedit mahallesi kentsel dönüşüm projesi Haberi

cedit mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney Cedit Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalar yaptı.

Kocaeli Barış Gazetesi’nde yer alan habere göre; Başkan Güney, Cedit Mahallesi’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin devamıyla ilgili karar alınmasını olumlu bulduğunu belirterek; “Cedit Mahallesi, İzmit’in en köklü ve büyük mahallelerinden biridir. Bu nedenle eski yapıların bir hayli fazla olduğu bu alanda AK Parti döneminde çok önemli işler yapıldı, yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından depremin hemen ardından Santral Yokuşu olarak adlandıran bölgede kamulaştırma yöntemiyle bugünkü geniş cadde açıldı. Önceden itfaiyenin, ambulansın giremediği daracık sokakların yerini İzmit’i Üçtepeler ve Umuttepe’ye bağlayan Gazanfer Bilge Bulvarı aldı. Bu bulvar üzerinde modern ve her bütçeye uygun konutlar inşa edildi, yeni yaşam alanları açıldı. İzmit Belediyesi önceki dönem başkanımız Dr.Nevzat Doğan, benzer...