24 / 04 / 2024

çekmeköy kaldırım çalışmaları

çekmeköy kaldırım çalışmaları

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı..

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selde büyük zarar gören Dereli'de yıkım çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

Sultanbeyli-Çekmeköy Metro Hattı'nda çalışmalar hızlanacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sultanbeyli-Çekmeköy arasındaki hattı hızlı bir şekilde ele alacağız ve tamamlayacağız." dedi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

çekmeköy kaldırım çalışmaları Haberi

çekmeköy kaldırım çalışmaları


İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki kaldırım ve yol sorunu meclise taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya sordu.


"Tüm illerimizde yaşanan çevre ve şehircilik düzenlemelerine ilişkin sorunlar bulunmaktadır. Şehir içlerine yapılan kaldırımlar ve yollar sıklıkla bozulmakta sürekli yeni çalışma gerektirmektedir." diyerek Çekmeköy'ün kaldırım ve yol sorunları ile ilgili düzenleme yapılıp yapılmadığını sordu.


Mahmut Tanal'ın Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı tarafından yanıtlandırılmasını istediği sorular şu şekilde:


1)     İstanbul İli Çekmeköy ilçemizde yapılan kaldırımların ve yolların ihaleleri yapılmakta mıdır? İhale yapılıyor ise ihaleler ne kadar sürede bir yenilenmektedir?


2)     2011 yılından önergenin verildiği tarihe kadar yıllara göre ayrı ayn belirtilmek üzere Çekmeköy ilçemizin çevre düzenlemeleri için...