26 / 04 / 2024

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma

İstanbul 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Çekmeköy ilçesinde nereler kamulaştırılacak? Çekmeköy'de otoyol kamulaştırması yapılacak ada ve parseller hangileri? Çekmeköy'de kamulaştırma uygulanacak mahalleler hangileri?

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun maliyeti arttı mı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun (KMO) Kurtköy-Akyazı ile Kınalı-Odayeri kesimlerinde toplam 2 milyar 186 milyon dolar tutarındaki ilave maliyet ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; güncel kurla bu tutar 18.8 milyar Türk Lirası'na çıkıyor. 

 Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi bayram sonrasında açılacak!

Önceki gün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünün ardından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu hangi ilçelerdeki arsa fiyatlarını fırlattı?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması sebebiyle Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerindeki arazi ve tarlalara ilgi arttı. İlçelerdeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı yaşandığını belirtiyor.

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinde sözleşme şartları değişikliği TBMM'de!

Bakanlık ile Kuzey Marmara Otoyolu ihalesini alan şirket arasındaki sözleşme şartlarında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Sultançiftliği Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantısına ait Kavşak Projesi'nin ve Kamulaştırma Sınırının Aktarılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Ali Öztunç'tan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda, iş bitimi sonrası sözleşmede değişiklik yapılarak araç geçiş garantisi 4 katına kadar yükseltildi. Aynı zamanda işletme süresi 9 yıldan 13 yıla çıkarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, konuya ilişkin konuştu.

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesinin şartları mı değiştirildi?

Ulaştırma Bakanlığı ile Kuzey Marmara Otoyolunun ihalesini alan ortak girişimin imzaladığı sözleşmedeki şartlar, iş bitiminden sonra değiştirilerek, araç geçiş garantileri 3- 4 kat arttırıldı, ortak girişimin işletme süresi de 9 yıldan 13 yıla çıkarıldı.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma Haberi

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu kamulaştırma

Çekmeköy'de 3. Köprü yolu için kamulaştırma yapılacak parseller!


Çekmeköy ilçesinde Üçüncü Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için nerelerde kamulaştırma uygulanacak? Çekmeköy'de nereler kamulaştırılacak?


Bakanlar Kurulu'nun 14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre Çekmeköy'de kamulaştırma uygulanacak parseller belli oldu...


Poyraz - Paşaköy arası


Çekmeköy Hüseyinli 0- 353/358/363/567 Parseller, Hüseyinli 102 Ada 3 Parsel, Hüseyinli 103 Ada 1/2 Parseller, Hüseyinli 109 Ada 3/4/7/8 Parseller, Ömerli 47 Ada 45/49/51/53 Parseller, Nişantepe 104 Ada 1 Parsel, Alemdağ 0 - 650/658/661/696 Parseller, Alemdağ 477 Ada 6 Parsel, Alemdağ 478 Ada 2/4/5/6 Parseller, Alemdağ 479 Ada 4 Parsel, Alemdağ 519 Ada 1 Parsel...