29 / 03 / 2024

Çelikler Turizm iletişim

Çelikler Turizm iletişim

Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited m Şirketi’nin merkez nakli Beyoğlu’nda yapıldı.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Pendik, Üstkaynarca Esenler Mahallesi, Azizoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Özdemir, Maya Taganova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 'ta kuruldu.

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri !

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşmak isteyenler 444 61 71 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabiliyor...

Çelikler Turizm iletişim Haberi

Çelikler Turizm iletişim

Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited m Şirketi’nin merkez nakli Beyoğlu’nda yapıldı.

Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İmalathane, fabrika, balom servisi ve satış mağaları açabilir yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılabilir.. Her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, kiralayıp, kiraya verebilir...
 

Adres: KOCATEPE MH.RECEP PAŞA CD. IMREN AP BL NO:9/3 BEYOĞLU