26 / 04 / 2024

çeliktepe rant

çeliktepe rant

SAMA Dubai'nin İETT Garajı ihalesini kazandıktan sonra mahkeme süreci nedeniyle parayı ödememesinin ardından Çeliktepe'de rant heyecanı bitmedi.

Şerafettin Aşut: Arsa rantıyla yeni Türkiye mucizesi mümkün değil!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, “Ülkemizin basit siyasi kavgalara değil, milleti birbirine kenetleyecek büyük hedeflere ihtiyacı var. Arsa rantı ile yeni Türkiye mucizesi yaratabilmek mümkün değil” dedi.

Şişli Belediyesi'nden rant açıklaması!

Şişli Belediyesi 27 Mayıs 2016'da Sabah gazetesinde yayınlanan ve bazı farklı haber sitelerinde de alıntı yapılan "Çat pat rant" haberiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Dursun ali'ye rant tepkisi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli’nin rant peşinde olduğunu savundu.

Mehmet Özhaseki: İmar rantına son vereceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "3 katlı bir mahallede 20 katlı bir bina verilmiş, hangi hakla bu imar iznini veriyorsunuz. Haksız rant oluşturuyorsunuz. Bu kirli ranta son vereceğiz dedi.

Greenox Residence Çeliktepe fiyatlar!

Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen Greenox Residence projesi Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor. Aycan - Feres Ortaklığı'nın Greenox Residence projesinde 170 daie yer alıyor...

Fatma Toru: Rant elde etmek isteyenler için şehri kurban etmeyiz!

Kentsel dönüşümün bir rant aracı olmadığını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, rant elde etmek isteyenlerin düşüncesi için şehri kurban etmeyeceklerinin özellikle altını çizdi.

Erhan Boysanoğlu: Rant vergisi konut fiyatlarını artırır!

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu, "Arsa sahibinden bir rant vergisi alınıyorsa o, fiyatlara aynen yansır. Konut fiyatları yükselmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Gayrimenkulde rant vergisi arsa fiyatlarını artırır!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, hükümetin eylem planında yer alan ve bu yaz hayata geçirilmesi öngörülen gayrimenkul sertifikası ve rant vergisi konularında görüşlerini Dünya Gazetesi'ne açıkladı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da arsa rantçılığının önünü kestik!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Muhtarlarla İstişare Toplantısı'nda Seyhan ilçesinin mahalle muhtarlarıyla buluştu. Başkan Sözlü: Arsa rantçılığının önünü jilet gibi kestik. Allah'ın izniyle… Adana'nın merkezini yenileyeceğiz.

Bingöl'de EYY projesiyle yapılan köy konutları rant alanına dönüştü!

2003 depreminden sonra köylerde evleri yıkılan vatandaşlara Evini Yapana Yardım (EYY) projesiyle yapılan köy konutları rant alanına dönüştü. Bodrum artı 4 kat imar izni verilen alandaki tek katlı binalar yıkılmaya başlandı.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.

Hatay'da kaçak yapılaşmadan kimler rant sağlıyor?

Siyasi ve ekonomik rant aracına dönüşen kaçak yapılaşmanın, özellikle seçim dönemlerinde devam ettiğine işaret eden ve bu konuda bir Önerge veren, CHP Hatay Milletvekilileri, mevcut duruma ilişkin Meclis Araştırması istedi.

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor?

Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki binalar rant için mi yıkılıyor? Sevgili okurlarım, geçen hafta cuma günü sizlere çok önemli bir skandalı duyurmuştuk. Muallimköy Bilişim Vadisi’ndeki skandalı…

çeliktepe rant Haberi

çeliktepe rant

Ödeme yapılmaması nedeniyle Sama Dubai'nin Dubai Towers projesi tehlikeye düşmesine karşın garajın hemen arkasındaki Çeliktepe'de hareketlilik sürüyor. Bölgede eski ya da yeni evi, işyeri olanların projeden umudunu kesmediğini belirten Çeliktepe'deki emlakçılar `Bu proje olmasa bile herkes sonuçta İETT Garajı'nı pazara çıkmış, önünde sonunda satılacak bir yer olarak görüyor. Yaza rağmen emlak fiyatlarında bir gerileme yaşanmadı' dediler.

SEÇİMİN ETKİSİ

Emlakçılar gerileme bir yana 22 Temmuz seçimlerinin ardından beklenen taleplerin devreye girmesiyle Çeliktepe'de kiralık ve satılık fiyatlarının yüzde 10'luk bir artış gösterdiğini...