20 / 04 / 2024

cem akgün kimdir

cem akgün kimdir

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Hasan Akgün’den imar planı seferberliği!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  2018'de İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen fakat bugüne kadar onaylanmayan imar planları için seferberlik başlattı.

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Hasan Akgün: İstanbul için en büyük tehdit depremdir!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün, 1999 depreminden sonra istenilen mesafenin kat edilemediğini anımsatan, "İstanbul’da istediğimiz kentsel değişikliği yapamadık bunun hızlandırılması için devletin seferber olması gerekiyor" diye konuştu.

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Gıda ve Unlu Mamülleri Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Akgün tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün getirildi.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 3 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Hasan Akgün ihale davasıyla ilgili iddiaları yalanladı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece yat limanı ihalesiyle ilgili ifade verdi. Meclisteki sözlerini yalanlayan Akgün, ihaleyi bir Alman firmaya verdiğini söyleyerek “Reddediyorum, rapor siyasi” dedi.

cem akgün kimdir Haberi

cem akgün kimdir

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesinin görev süresi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu. Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca asgari bağımsız üye yeter sayısının yeniden sağlanabilmesi için gerekli işlemler başlatıldı.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle dolmuştur. Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca asgari bağımsız üye yeter sayısının yeniden sağlanabilmesi için gerekli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyunun ve yatırımcıarımızın bilgilerine...