25 / 04 / 2024

Cem Celal Küsmezer

Cem Celal Küsmezer

Şale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Uğur Güneş, Cem Celal Küsmezer, Mehmet Tufan Kuriş tarafından 52 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! Hangi ilçelerin zemini sağlam?

Yer bilimci Celal Şengör, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyük İstanbul depremi hangi ilçeyi nasıl etkiler? Celal Şengör peş peşe açıkladı! İşte zemini sağlam olan ve olmayan yerler...

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Pfizer Türkiye gayrimenkul sektörüne mi giriyor?

Pfizer Türkiye Genel Müdürü Cem Açık, fabrikanın gayrimenkul değerine vurgu yaptı. Açık, ''Ortaköy’deki fabrikamızda hâlâ ciddi üretimimiz var. Fabrikanın yerini gayrimenkul olarak değerlendirmeyi düşünmedik''

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Cem Celal Küsmezer Haberi

Cem Celal Küsmezer


Şale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Uğur Güneş, Cem Celal Küsmezer, Mehmet Tufan Kuriş tarafından 52 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Şale Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI a.Şirket her türlü gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı yapabilir. b.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. c.Şirket...