20 / 04 / 2024

Cem Kara özgeçmiş

Cem Kara özgeçmiş

Cem Kara, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Çatalca Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Cem Kara kimdir? İşte Cem Kara'nın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kara listeye giren kredi çekebilir mi? Bankaların kara listesinden nasıl çıkılır?

Enflasyonun 2022 yılı başından bu yana hızlı yükselişi pek çok kişiyi borç sahibi ederken, bankalara borçlarını ödeyemeyip kara listeye girenler çifte mağduriyet yaşıyor. Peki kara listeye girmiş olan biri kredi çekebilir mi? Kara listedeki birinin kredi çekmesinin yolu var mı?

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Cem Ataç, Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Heykeltıraş Cem Sağbil: Anthaven hikayesi olan bir proje!

Bir hayalken Anthaven, yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Yüzü geleceğe dönük yeni bir yaşamın tohumları, vücuda geldiği toprakların geçmiş söylencelerine de can veriyor. Cem Sağbil imzalı Aspat Kızı heykeli, nesilden nesile anlatılan bir trajediyi Anthaven’da sonsuzluğa taşıyor... 

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Çatalca'nın imar sorunu çözülecek!

Çatalca Belediye Başkanı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Cem Kara, seçim startını verdikten sonra her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşuyor.

Çatalca Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Temmuz ayı toplantısının 1'inci birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleşti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Cem Kara: Çatalca'daki 8 parseli belediyemize kazandırmak istiyoruz!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Şubat ayı birinci oturumu bugün saat 10.30'da, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İşte gündem maddeleri...

Çatalca Belediyesi 2018'in ilk toplantısını yaptı!

Çatalca Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapıldı.

Cem Kara özgeçmiş Haberi

Cem Kara özgeçmiş

Cem Kara kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Çatalca Belediye Başkan adayı Cem Kara oldu. Peki Cem Kara kimdir?


Cem Kara biyografi..

Cem Kara özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


2 Ocak 1962 Lüleburgaz doğumluyum. Babamın devlet memurluğu dolayısıyla lise eğitimimi; Çorum Mecitözü Lisesi, Kırklareli Babaeski Lisesi gibi okullarda tamamladım. Ailemden aldığım hizmet aşkının bir göstergesi olarak, geleceğim için öğretmenliği seçtim. Bu doğrultuda, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünde yükseköğrenimimi yaptım. 1984 yılında aynı sıralarda öğrenim gördüğüm ve sonrasında 2 çocuk sahibi olduğum eşim Nurhan Kara'yla evlendim. 


1985 yılında mesleğe başladım. 10 yıl süreyle Denizli'nin Çivril ilçesinde görevime devam ettikten sonra memleketim Çatalca'ya...