27 / 04 / 2024

Cemal Karataş

Cemal Karataş

CML Karataş Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, Cemal Karataş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Cemal Şengel: Endonezya, inşaat malzemelerinde potansiyel bir pazar!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, "Endonezya demir çelik ürünleri, inşaat malzemeleri, mermer ürünleri gibi ürünlerde potansiyel bir pazar. Türk yatırımcılar Endonezya'daki bu sektörlerde iş yapabilirler." diye konuştu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Cemal Canpolat yeni il binası için arsa aldıklarını açıkladı!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat yeni il binası yapmak için arsa satın aldıklarını açıkladı.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Zozan Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

Kağıthane Cemal Kamacı Spor Kompleksi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane'deki Cemal Kamacı Spor Kompleksi Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.

Cemal Karataş Haberi

Cemal Karataş

CML Karataş Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Cemal Karataş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


CML Karataş Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...