29 / 03 / 2024

Cemal Özgörkey projeleri

Cemal Özgörkey projeleri

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

My Bay Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Bay Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Selim Özgörkey, Satvet Çiftçi ve Murat Kerim Ersönmez ortaklığında kuruldu. 

Cemal Doğan projeleri hakkında açıklama yaptı!

Habertürk Gazetesi, CMD Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Doğan ile röportaj yaptı.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Özgörkey Otel'in temeli atıldı!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey, 26 yıl boyunca üzerinde bir proje gerçekleştirmek için mücadele ettiği İzmir Çankaya'daki arsasıyla ilgili nihayet amacına ulaştı.

Özgörkey'den İzmir'e otel!

Özgörkey Şirketler Grubu'nun sahibi Erdoğan Özgörkey'in "Bende bu manevi değeri büyük" dediği arsa üzerinde otel yapımı için hazırlanan projeye onay çıktı ve arsada inşaat çalışmaları da başladı

Özkan Özgüven Ereğli'deki projeleri anlattı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarına köklü çözüm üretmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.

MaaNaa projeleri görücüye çıktı! Metrekaresi 5 bin 500 dolar!

İstanbul’un kalbinde yer alan Etiler’deki özgün ve yaratıcı projeleri ile dikkatleri üzerine çeken RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin yöneticileri MaaNaa projeleri hakkında bilgiler paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Cemal Özgörkey projeleri Haberi

Cemal Özgörkey projeleri

Şmapiyonluğu kıl payı kaçıran Galatasaray Kulübünde 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkanlığa aday olan Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinde bulunan Cemal Özgörkey, projeleri hakkında bazı bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını belirten Özgörkey, "Biz Galatasaray'ımızın içinde uyuyan değerlerimizin yıllardır farkındayız. Bu değerlerimizi toprağın altından çıkartıp, önümüzdeki 3 yıl içerisinde hak ettikleri yere getirmek için bu projeyi oluşturduk. Bu projeyle 2024 yılında 2 milyar 500 milyon lira gibi bir değer yaratma hedefiyle yola çıktık. Son derece konservatif, ayağa yere basan bin proje. Bunlar çünkü Galatasaray'ın içinde var olan değerlerimiz. Değişik, meşakkatli bir yoldan sonra inşallah bunları su üstüne çıkaracağız."...