29 / 03 / 2024

Cemil Çümen

Cemil Çümen

Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Başakşehir Kayabaşı'nda yer alıyor...

Her şeye rağmen konut sektörü büyüyecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Haluk Sur ile röportaj gerçekleştirdi. Sur, 2015’teki belirsizliklere rağmen konut satışının rekor kırdığını belirtti.

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt projesi sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılacak yurt projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Mihail Men: Türk inşaat şirketlerinin projelere katılımını engelleyeceğiz!

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Mihail Men: Türkler Rusya'daki inşaatlarını bitirebilir!

Rusya İnşaat Bakanı Men, Türk şirketlerinin Rusya'daki tesislerinin inşaatını bitirebileceklerini, Türk şirketlerin inşaat planlarını iptal etmek gibi bir düşünceleri olmadığını bildirdi.

Tüketici her şeye rağmen konut ihtiyacını karşılıyor!

Türkiye'de 2013 yazında gezi olaylarıyla başlayan ve son üç yıllık sürece yayılan kaotik hava ekonomide derin kırılmalara neden olurken, konut satış verileri değerlendirildiğinde tüketicinin her şeye rağmen konut ihtiyacını karşıladığı gözlendi.

Mehmet Nuri Göçmen Şanlıurfa'da 4 yeni okul açacak!

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.

Mehmet Göçmen: Enerji maliyeti düşecek!

Mehmet Göçmen, elektrik enerjisi sektörünün liberalizasyona hazır olduğunu belirterek, "Elektrik piyasasının liberalleşmesini bekliyoruz. Liberalleşme, mesken tüketicileri üzerindeki enerji maliyetini düşürecek önemli bir adım olacak'' dedi.

3. Köprü imar plancısının meslekten men cezası iptal edildi!

İstanbul'daki her projeyi yargıya taşıyan TMMOB'a mahkeme 'dur' dedi. Birliğin, 3. Köprü'nün imar planını yapan 2 şehir plancısına verdiği 3 ay meslekten men cezası yargıdan döndü.

1948 yılında Cemil Topuzlu İstanbul'un imar planını eleştirmiş!

1948 yılında Umumi Meclis'in yaptığı bir toplantıda söz alan Operatör Cemil Topuzlu, imar planlarının yapıldığını ancak bu planların çoğunun tatbik edilmediğini, tatbik edilenlerin de İstanbul'u büyük bir Anadolu köyüne benzettiğini söylemiş.

Sincan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası’na ilişkin olarak hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planları bugün yeniden askıya çıkarıldı...

Ataköy Plajı arazisinde itirazlara rağmen projeler yükseliyor!

Ataköylülerin tüm mücadelelerine ve açtığı davalara rağmen, sahilin geniş bir kesiminde birbiri ardına yükselen 4 ayrı otel, rezidans ve konut projesi engellenemedi. "Sahil şehri" Ataköy'ün denizle bağı kopuyor.

Bursa Mesut Göçmen Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL harcayarak yaptırdığı Millet Mahallesi Mesut Göçmen Spor Tesisleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Mesut Göçmen Tesisleri hizmete açıldı!

Mesut Göçmen Spor Tesisleri'nin açılışında konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa’nın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımları Büyükşehir sınırlarındaki tüm ilçelere yayarak, şehri her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içerisinde oldu

Cemil Çümen Haberi

Cemil Çümen


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde Cemil Çümen tarafından kuruldu. Cemil Çümen 2011 yılında Erdoğan Bozkurthanoğlu ile birlikte Opra Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuştu.


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Başakşehir Kayabaşı'nda kuruldu.


Paktaş Otomotiv Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde...