20 / 04 / 2024

Cengiz İsrafil

Cengiz İsrafil

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Cengiz İnşaat, dünyanın en büyük havalimanını yapıyor!

Cengiz İnşaat, Bosna Hersek’teki C-5 Otoyolu’nda üstlendiği kısmı zamanından önce ve bütçede öngörülen maliyetin altında tamamladı. Bu hikaye, Balkanlar ve Avrupa’da yeni ihalelere davet edilmesine yol açtı... 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da otoyol inşa edecek!

Saraybosna’daki otoloun 20 kilometrelik kısmını 355 milyon Euro’luk yatırımla tamamlayan Cengiz İnşaat, Hırvatistan ve Slovenya’da da otoyol inşa etmeyi hedefliyor.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Müdürü oldu!

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cihan Cesur Cengiz Cesur Ve Ortakları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Cihan Cesur, Cengiz Cesur, Perviz Cesur ve Mehmet Cesur ortaklığında 3 milyon 251 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz İnşaat Bosna Hersek'in yoluna talip!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında cengiz inşaat'ın projelerinden bahsetti. Ülker, firmanın Bosna Hersek'ye yol projesi yapacağını açıkladı.

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Cengiz-Kalyon-Kolin Akkuyu’ya ortak oldu!

Rus Rosatom, 20 milyar dolarlık Türkiye’nin nükleer güç santrali projesi Akkuyu Nükleer’in yüzde 49 hissesini Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Kolin İnşaat konsorsiyumuna satılıyor.

Ünlü Mimar Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı!

Muğla'da yaşayan ünlü mimar ve sanatçı Cengiz Bektaş hastaneye kaldırıldı

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Cengiz İsrafil Haberi

Cengiz İsrafil

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 1 Mart'ta kurulan Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Eğitim ve öğretim kültürel ve teknik konularda özel gündüzlü ve yataklı anaokulu ilk ve ortaokullar pansiyon özel öğrenci yurdu yurtlar kurslar açmak işletmek.


Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi adresi: Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi, Asiller Sokak, No:2/A Daire: 6 Oda:...