26 / 04 / 2024

cennet evleri silivri

cennet evleri silivri

Silivri Cennet Konakları 'nda satışlar sürüyor, Altun Yapı imzası taşıyan projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor

Silivri Cennet Konakları'da 450 bin liraya! Hemen teslim!

Altun Yapı Cennet Konakları'nda güncel fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Logos Evleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yılmaz tarafından kuruldu.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alkan Yapı’dan Kerpe’ye Doğaköy Premium Evleri! 200 bin TL’ye!

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan'da!

Hiç evi olmayanlara satılacak olan KİPTAŞ Silivri 3. Etap Evleri'nde başvurular bugün itibari ile başladı. Projede kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Cennet Koru Evleri fiyatları 2017!

Cennet Koru projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde inşa edildi. Cennet Koru Evleri fiyatları 699 bin TL'den başlıyor...

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Semizkumlar Mahalle Evi açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Semizkumlar Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

cennet evleri silivri Haberi

cennet evleri silivri

Silivri'de inşa edilen Cennet Konutlarında 21 villa bulunuyor. Silivri Cennet Konaklarındaki konutların satışları devam ediyor.


8 bin metrekare alan üzerine yayılan Cennet Konutları Altun Yapı imzası taşıyor. 21 blok halinde yaşama geçirilen projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Silivri Cennet Konakları'nda yer alan konutlar 350 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. 4 katlı villaların bulunduğu projede satışlar sürüyor.


Fiyatların 350 bin lira ile 500 bin lira arasında değiştiği Cennet Konutları 'nda 5 oda 2 salon villalar bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında; yürüyüş parkuru, bahçe alanı, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları ve yeşil alan bulunuyor.


0212 853 53 23

www.altunyapi.com

Ceren...