29 / 03 / 2024

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık iletişim

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık iletişim

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, A. Abdelsalam A. Mohamed Elgamal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Property Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Toprak tarafından kuruldu.

Konya'da 17.3 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Konya Şube Müdürlüğü, Konya'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 17 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü  12 milyon 334 bin 400 TL'ye satıyor...

Sunrise Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunrise Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Toprak tarafından kuruldu.

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Toprak İş Ve Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Nuri Yurdakul ve Burak Oral ortaklığında kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Konya'da 3.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Konya Cihanbeyli Yeniceoba'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 3 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Gayrimenkul zengini ünlüler!

Türkiye'nin ünlü isimleri kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Emlak zengini, yatırımcı ve toprak sahibi isimler, Türkiye’nin en zenginleri listesinde bulunuyor. İşte gayrimenkul zengini ünlüler...

TMO'dan Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Ankara'da yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Ankara ve Çanakkale'de 39.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Ankara ve Çanakkale'deki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Mart'ta gerçekleşecek..

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Toprak ve Özdemir Toprak ortaklığında 230 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özay Grup Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Grup Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Cansın Toprak tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık iletişim Haberi

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık iletişim

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, A. Abdelsalam A. Mohamed Elgamal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, azalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken ev apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve konular ile ilgi danışmanlık yapmak. İNŞAAT a.Her...