24 / 04 / 2024

Century 21 Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel

Century 21 Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel

Ülkemizde yabancılara yapılan konut satışı 2015 yılında 2014'e göre %20 artarken, konunun uzmanları bu artışın bölge ülkelerindeki savaş, terör, ekonomik nedenler gibi kriterler göz önüne alınarak 2016'da da devam edeceğini belirtiyor.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

AFAD açıkladı: İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye'de 18 bin 910 tane var!

AFAD, İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye genelinde 18 bin 910 toplanma alanı olduğunu duyurdu. AFAD, İstanbul’da yapılaşmasını 2000 yılı öncesi tamamlamış merkez ilçelerde toplanma alanlarının sayısında yetersizlik belirlendiğini açıkladı.

Konut fiyatlarında balon var mı yok mu?

Certified Business Consultant Yönetim Danışmanı, Century 21 Türkiye'nin Eski Genel Müdürü Özhan Atalay, Konut fiyatlarında balon analizi yaptı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Century 21 kuruluşunun 15'nci yıl dönümünü kutladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarından olan Century 21, Türkiye'deki 15'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.Century 21 Türkiye'nin kurumsal dergisi olan 21 Homes'un lansmanının da yapıldığı gecede başarılı bayiler ödüllendirildi.

Century 21 Türkiye'nin kariyer günleri başladı!

Century 21 Türkiye, broker ve danışmanlarının yanı sıra franchise adaylarına yönelik olarak emlak ve gayrimenkul alanında başarının anahtarlarının sunulduğu Career 21 etkinliği başlattı.

Türkiye'de gayrimenkul hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, son dönemde sıkça sorulan "Gayrimenkul bir ihtiyaç mıdır, yoksa yatırım aracı mıdır?" sorusunun yanıtının tamamen ihtiyaçlarla ilgili olduğunu belirtti.

Işıl Töre: Gayrimenkul her zaman kazandıran tek yatırım aracıdır!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 1 milyon 150 bin konut satıldı. Century 21 Işıl Gayrimenkul Şişli Merkez Şubesi brokerı Işıl Töre emlak sektörünü anlattı.

Kentsel dönüşüm için şehir planlaması yapılmalı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Century 21 Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, kentsel dönüşümün yoğun olduğu bölgelerde şehir planlamasının sisteme sokulması gerektiğini söyledi.

Century 21 Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel Haberi

Century 21 Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel

Ülkemizde yabancılara konut satışı TÜİK verilerine göre 2015 yılında 2014'e göre %20 artarak, 18 bin'den 22 bin 830'a yükseldi. Bu rakamın yarısından fazlasını Irak, Suudi Arabistan, Kuveyt, Rusya ve İngiltere vatandaşlarına yönelik satışlar oluşturdu. Türkiye'nin önde gelen Gayrimenkul firmalarından Century 21 Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, yabancıların Türkiye'de konuta ilgisinin 2016 yılında da artarak devam etmesinin beklendiğini kaydetti. Türkiye'nin özellikle savaş, ekonomik nedenler ve doğal güzellikler gibi çeşitli kriterlerin dikkate alınmasıyla konut alımı konusunda ilgi gördüğünü ifade eden Uzel şunları söyledi: "2015'te ülkemizde en çok 4 bin 228 adet ile Iraklıların konut alımı yaptığını görüyoruz. Bu durum bize Iraklıların savaş ve terör olaylarının yoğun bir şekilde devam etmesinden dolayı ülkelerini terk etmeye devam ettiklerini gösteriyor. Iraklılar'ı Suudi Arabistan,...