05 / 05 / 2024

cepa avm evidea mağazası

cepa avm evidea mağazası

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

CEPA AVM yılbaşında açık mı?

CEPA AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM yılbaşında açık mı? CEPA AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte CEPA AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

CEPA AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

CEPA AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte CEPA AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Balıkesir'in Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor!

Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor. Halıların kökeni üç bin yıl öncesine dayanıyor. Adını Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Yağcıbedir yörüklerinden alan Yağcıbedir halıları CEPA AVM'de açılan sergide tanıtılıyor.

CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

cepa avm evidea mağazası Haberi

cepa avm evidea mağazası

Perakende zincir ağına yeni bir mağaza ekleyen Evidea, mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam alanı ana kategorileri ile geniş ürün yelpazesini müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ankara CEPA AVM’de hizmete açılan yeni Evidea mağazası, kadın ve erkek her yaştan müşteri kitlesine hitap ediyor. 4-14 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyası, 500 lira ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 lira indirim kazandırıyor.

Aynı zamanda sevdiklerini ödüllendirmek isteyenler, evideacom ve Evidea mağazalarında geçerli olan hediye kartları da kullanabiliyor. Hediye kartları, istenilen bütçeye göre oluşturuluyor.

Evidea, geniş ve ferah mağazalarıyla oldukça keyifli bir alışveriş deneyimini müşterilerine yaşatıyor. Trend, kolay kurulabilen ve makul fiyatlı ürünleriyle tercih edilen Evidea, Ankaralıların da evlerinin havasını değiştiriyor....