25 / 04 / 2024

ÇEPAŞ

ÇEPAŞ

İspanyol demir çelik devi Gonvarri, Türk şirketi ÇEPAŞ'ın ana hissedarı oldu. Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri, böylece Türkiye'deki ilk yatırımını da yaptı...

ÇEPAŞ yeni fabrikasını Hatay Dörtyol'da açıyor!

Demir-çelik sektörünün öncü firmalarından ÇEPAŞ A.Ş, yeni fabrikasını sektörün yeni gözde mekanı Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde açıyor

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

IONIQ 6’nın menzili Hyundai’yi şaşkına uğrattı! İşte otomobil tutkunlarını şok eden O sonuçlar!

Hyundai, yeni IONIQ 6 modeli için EPA tarafından hesaplanan yeni menzil ve enerji tüketimi oranlarını duyurdu. Hyundai IONIQ 6, Lucid Air’ı yakaladı. İşte detaylar…

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Gayrimenkul sektörüne EPA’dan ücretsiz eğitim!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş. sektöre deneyimli ve kaliteli danışmanlar yetiştirmek amacı ile ücretsiz eğitim hizmetlerini sürdürüyor. EPA Ege Bölge Temsilcisi Dilek Katal, gayrimenkul sektöründe iyi eğitimli kişilerin bir araya gelmesini hedeflediklerini söyledi..

Epaş İnşaat Ve Otomat Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epaş İnşaat Ve Otomat Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kılınç tarafından kuruldu. 

EPA Emlak Pazarlama İzmir’deki ilk ofisini açtı!

30 yıllık tecrübeyle kurulan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. İzmir’deki ilk ofisini törenle açtı. EPA Başkanı Taylan da, kentin en güzel noktalarından birinde konumlanan ofiste birbirinden tecrübeli insanların bir araya geldiğini kaydetti.

EPA Emlak Pazarlama Bodrum 8 Haziran'da açılıyor!

EPA Emlak Pazarlama A.Ş.'nin Bodrum Temsilciliği 8 Haziran 2018 tarihinde açılacak...

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ilık tarafından kuruldu.

Avrupa'dan Sancaktepe Belediyesi'ne 6 ödül!

İstanbul'daki Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (EPA) sahibi oldu.

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

ÇEPAŞ Haberi

ÇEPAŞ

İspanyol demir çelik devi Gonvarri, Türk şirketi ÇEPAŞ'ın ana hissedarı oldu. Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri, böylece Türkiye'deki ilk yatırımını da yaptı. Ankara'da 50 bin metrekarelik alanda üretim yapan ÇEPAŞ'ın Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, "Hedefimiz bundan sonra daha büyük işlere imza atmak" diye konuştu. Şirketin yöneticisi Ercan Kahraman ise bu ortaklıkla küresil pazara da adım attıklarını söyledi. Kahraman, "Bu ortaklıkla Ar-Ge, pazarlama gibi tecrübelere ek olarak istihdamımız da üç kat artacak" dedi.


Sabah...