29 / 03 / 2024

Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı mı

Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı mı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz.'

Gürtan Damar kimdir? Kaç dil biliyor? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Gürtan Damar kaç yılında doğdu? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman genel müdür oldu? Hangi görevleri yürüttü? İşte Gürtan Damar’ın hayatı...

Ceren Acer Kezik iş hayatına ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA'nın Genel müdür yardımcılarından biri olan; Ceren Acer Kezik iş hayatıne ne zaman başladı? Ceren Acer Kezik kimdir?

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Deprem, ekonominin can damarı limanları da vurdu!

Türkiye bir kez daha deprem felaketiyle güne uyanırken, sarsıntının yarattığı tahribat da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen depremde, sadece bini aşkın can kaybı ve binlerce yaralı bilgisi gelirken, ekonominin can damarı limanlarda da hasara yol açtığı

Ceren Deşen, Avrasya GYO'dan ayrıldı!

Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak görev yapan Ceren Deşen 23 Mart 2022 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Atila Damar ve Barış Damar ortaklığında kuruldu.

Şenel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şenel Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpullu tarafından kuruldu.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Esila Turizm otel İnşaat Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şin tarafından kuruldu.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı mı Haberi

Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi açıldı mı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, menfur bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden akademisyen Ceren Damar Şenel'in ismi verilen Batıkent Gençlik Merkezi’ni açılışını yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Açılış töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu, önemli bir amaç vesilesiyle bir arada olduklarının altını çizdi. Bakan Kasapoğlu, 'Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi'nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin adaletin ve kötülüğe karşı dik duruşunun mesajını veriyoruz. Bu kardeşimin her anlamdaki örnek şahsiyeti, hem bir akademisyen hem bir sporcu hem de bir insan olarak rol model kişiliği bizleri onun adını ilelebet yaşatmaya sorumlu kıldı.' dedi.

Bakan Kasapoğlu, 'Kayakta, snowbordda, basketbolda, buz pateninde ciddi başarıları da olan hem sporda hem bilimde önde olmasını istediğimiz gençlerimiz adına örnek bir...