24 / 04 / 2024

çerkezköy akiş sosyal tesisi

çerkezköy akiş sosyal tesisi

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sosyal tesisini Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş'ne sattı...

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Çerkezköy Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasınca hayata geçirilen Sosyal bilimler Lisesinin temel atma törenine katıldı.

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy OSB'deki arsasını 9.3 milyon dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasının 75 bin 15 metrekaresini 9.3 milyon dolar + 26 milyon 935 bin TL KDV bedel ile Yılmaz Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye sattı...

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki gayrimenkulünü 14.5 milyon TL'ye sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulünü 5 milyon 177 bin 531 dolara Aksistem Elektromekanik Sanayi'ye sattı.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Akiş GYO Çerkezköy Tesis'in değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıÇerkezköy Tesis'ine ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun yayınladığı değerleme raporu..

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Çerkezköy'e kapalı düğün salonu yapılacak!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Vatan Caddesi üzerine kapalı düğün salonu yapılacağı duyuruldu. İşte kapalı düğün salonunun detayları...

Çerkezköy'e kültür merkezi ve kapalı spor salonu geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

çerkezköy akiş sosyal tesisi Haberi

çerkezköy akiş sosyal tesisi


AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır:


* Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mevzuatına uyum çerçevesinde, 1/2  hissesine sahip olduğumuz Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi, No: 71 Çerkezköy/ Tekirdağ 956 Ada 4 No'lu Parsel Üzerinde konumlu sosyal tesisimizin Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'ne 335.000 TL + KDV bedeli ile satılmasına;


* Söz konusu satış bedelinin 6 eşit taksitte tahsil edilmesine; 


* Satışa ilişkin olarak (A) Grubu imza yetkililerinden herhangi ikisinin müştereken atacakları çift imza ile vekalet verilmesine;


* İşbu kararın kamuya açıklanmasına;  


Karar verilmiştir.


Detaylar için