23 / 04 / 2024

Çeşme dar gelirli konut projesi 2019

Çeşme dar gelirli konut projesi 2019

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

12 ay boyunca hesaplara 650 TL yatıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alabilir! Dar gelirli aileler dikkat!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve çocuk sahibi olan hanelere 350 lira ile 650 lira arasında destek ödemesi yapıyor. Peki Çocuk Destek Bileşeni hesaplara yatırıldı mı? İşte ayrıntılar...

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Dar gelirli vatandaşlara devletten büyük destek!

Eğitim ve sosyal hizmetlere odaklanan Türkiye, 2022 yılına toplumun beklentilerini karşılayan “vatandaş odaklı sosyal hizmet” bütçesiyle giriyor. Dar gelirli, emekli, yaşlı, kamu çalışanı ve işçilerin hakları korunurken sosyal harcamalar için 104,2 milyar lira ayrıldı.

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

İzmir Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

İzmir Çeşme’de dar gelirliler için sosyal konut projesi inşa edilecek. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Reisdere Mahallesi’ndeki sosyal konut alanında düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

Çeşme TOKİ Konutları'nda son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu.

Çeşme'deki TOKİ inşaatları büyük oranda tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu.

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.

TOKİ Çeşme Konutları'nın 1.etabının inşaat çalışmaları başladı mı?

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir’in sayfiye ilçesi Çeşme’ye TOKİ’nin I. Etap konutlarının yapımına başlandığı müjdesini verdi. Sait, Çeşme’de artık dar gelirli vatandaşlarımız için de konutlar olacak, dedi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

TOKİ Çeşme'ye ağaç boyunu geçmeyen evler inşa edecek!

TOKİ şimdi de Başbakan Erdoğan' ın talimatıyla Çeşme' deki dar gelirliler için konut inşa edecek. 450 bin metrekarelik alanın yüzde 20' sine bin 584 konut planlanıyor...

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Gönen'e 400 konut yapacak!

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin dar gelirli vatandaşlar için ilçede 400 konut yapacağını söyledi.

Çeşme dar gelirli konut projesi 2019 Haberi

Çeşme dar gelirli konut projesi 2019

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için 2018 yılında başlattığı 412 konut projesinde büyük bir gelişme oldu. Reisdere Mahallesi'nde 200 dönümlük alan içerisinde yer alan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi istendi. Ancak dönemin belediye başkanı Muhittin Dalgıç'a yetki verilmesine ilişkin meclis kararı, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran başkanlığında gerçekleşen Haziran ayı meclis oturumunda iptal etti.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, alanın kooperatife devredilmesine ilişkin kararın iptal gerekçesi olarak, tahsisle ilgili hukuksuzluk ve kanuna aykırı durumlar olduğu söylendi. Tahsisin iptal edildiği kooperatife önce üye olan eski başkan Muhittin Dalgıç'ın 31 Mart yerel seçimlerinden sonra kooperatife başkan olduğu bildirildi.

Alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada projeden vazgeçmediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ekrem Oran, 'Biz sadece hukuksuz yapılan bir tahsisi kaldırdık....