19 / 04 / 2024

Çeşme dar gelirliler için konut projesi

Çeşme dar gelirliler için konut projesi

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

Dar gelirliler müjde! Sosyal destek ödemeleri peş peşe hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirliler için başlattığı destek ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. İşte destek ödemelerine ilişkin merak edilenler...

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

İzmir Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

İzmir Çeşme’de dar gelirliler için sosyal konut projesi inşa edilecek. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Reisdere Mahallesi’ndeki sosyal konut alanında düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlandığını açıkladı.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

Çeşme TOKİ Konutları'nda son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu.

Çeşme'deki TOKİ inşaatları büyük oranda tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çeşme'de dar gelirli vatandaşlar için yapımı tamamlanan konut projesinin inşaatı büyük oranda tamamlanırken arsaların hissedarları da belli oldu.

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.

TOKİ Çeşme Konutları'nın 1.etabının inşaat çalışmaları başladı mı?

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, İzmir’in sayfiye ilçesi Çeşme’ye TOKİ’nin I. Etap konutlarının yapımına başlandığı müjdesini verdi. Sait, Çeşme’de artık dar gelirli vatandaşlarımız için de konutlar olacak, dedi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

TOKİ Çeşme'ye ağaç boyunu geçmeyen evler inşa edecek!

TOKİ şimdi de Başbakan Erdoğan' ın talimatıyla Çeşme' deki dar gelirliler için konut inşa edecek. 450 bin metrekarelik alanın yüzde 20' sine bin 584 konut planlanıyor...

Altay Çeşme Evleri'nde 295 bin liraya 2 oda 1 salon!

Maltepe'de konumlandırılan Yaşamkent Altayçeşme Konutları kapsamında kalan konutların fiyatları 295 bin liradan başlıyor

Alfemo Mobilya, Çin Guangzhou Fuarı'ndan ödülle döndü; müşterisini Çeşme'ye tatile gönderiyor!

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo' dan alışveriş yapanlara Çeşme'de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor

Çeşme'deki 128-A by Aslışah Alkoçlar Oteli, 23 Nisan'da hizmete açılacak!

Liseyi bitirmeye hazırlanan 19 yaşındaki Aslışah Alkoçlar, Çeşme'de sahibi olduğu butik oteli işletecek. Anne-babadan turizmci olan genç kız kışın ise İngiltere'ye gidip işletme eğitimi alacak

Çeşme dar gelirliler için konut projesi Haberi

Çeşme dar gelirliler için konut projesi

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için 2018 yılında başlattığı 412 konut projesinde büyük bir gelişme oldu. Reisdere Mahallesi'nde 200 dönümlük alan içerisinde yer alan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi istendi. Ancak dönemin belediye başkanı Muhittin Dalgıç'a yetki verilmesine ilişkin meclis kararı, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran başkanlığında gerçekleşen Haziran ayı meclis oturumunda iptal etti.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, alanın kooperatife devredilmesine ilişkin kararın iptal gerekçesi olarak, tahsisle ilgili hukuksuzluk ve kanuna aykırı durumlar olduğu söylendi. Tahsisin iptal edildiği kooperatife önce üye olan eski başkan Muhittin Dalgıç'ın 31 Mart yerel seçimlerinden sonra kooperatife başkan olduğu bildirildi.

Alınan kararla ilgili yaptığı açıklamada projeden vazgeçmediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ekrem Oran, 'Biz sadece hukuksuz yapılan bir tahsisi kaldırdık....