25 / 04 / 2024

çeşmeye turizm merkezi mi yapılacak

çeşmeye turizm merkezi mi yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atmaca Eğitim Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından kuruldu.

Çeşme Turizm Bölgesi için Danıştay kararını verdi: 16 bin dekarlık alan yapılaşmaya açılabilecek!

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hayata geçirilmesi planlanan Çeşme Turizm Bölgesi Projesi kapsamında, Danıştay tarafından karar verildi. İşte ayrıntılar...

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Group Gayrimenkul Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mostafa Khaled tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günturk İnşaat Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Yashar Yıldız tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

çeşmeye turizm merkezi mi yapılacak Haberi

çeşmeye turizm merkezi mi yapılacak

25 Ocak tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 2054 numaralı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çeşme'de bazı parsellerle ilgili acil kamulaştırma kararı alındı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, daha sonra Suudi Arabistan merkezli Albassam Grup'un ‘Kanal Çeşme' projesi ortaya çıkmış oldu. Albassam Grup, Çeşme'ye kanal inşa ediyor, bununla yetinmeyip tüm kıyı şeridini kapatıp planladığı projeleri de satmaya çalışıyordu. Bu proje, başta Çeşmeli vatandaşları olmak üzere kamuoyunun büyük tepkisini çekti ve “Çeşme de Araplara mı veriliyor” yorumlarına neden oldu.

‘ÇEŞME'DE KANAL OLMAZ'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, geçtiğimiz hafta sonu bir dizi ziyaret için gittiği Hatay'da gazetecilerle bir araya geldi. Ersoy gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı.

Bakanlık tarafından hazırlanan ‘Çeşme Projesi'nin tüm detaylarına değinen Bakan Ersoy, “Ben de Çeşme'ye kanal yapılacağını sosyal medyadan duydum. Bizim...