29 / 03 / 2024

Çetin Kavçan

Çetin Kavçan

Çet Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kavçan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

KDV, MTV ve ÖTV'den sonra şimdi de KAV geliyor! Kargon vergisi (KAV) nedir? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı çift MTV ödemeleri ile ilgili tartışmalar devam ederken, KAV kısaltmalı Karbon vergisi için kollar sıvandı. Peki KAV nedir? Karbon vergisi ne demek?

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul yakında ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi (Kınalı-Çatalca Kavşağı Arası) Açılış Töreni'nde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul Projesi de en yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız" dedi...

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Berat Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Abdullah Kavçan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efsa Gayrimenkul İnşaat Petrol Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsa Gayrimenkul İnşaat Petrol Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Yusuf Kavçan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

Çetin Kavçan Haberi

Çetin Kavçan

Çet Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kavçan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Çet Hafriyat Nakliyat İnşaat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT a-) Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak.Resmi ve özel kurumlarda açılacak ihalelere girmek,ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir.      konusu ile ilgili araç alır kiralar ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. b-)Her nevi mesken ve işyerleri  inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını ithalat-ihracatını yapmak.Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak,bayilikler almak, bayilikler vermek.      Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel...