24 / 04 / 2024

Cevahir Avm eğlence merkezi

Cevahir Avm eğlence merkezi

Cevahir Avm’ de 16.000m² alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlerini güvenli ve sağlıklı oyun alanı Eğlence Adası’nda mutluluğun doruğuna taşıyor...

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ülgen tarafından kuruldu.

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afro Grup Turizm Eğlence Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temam Mısırlı tarafından kuruldu.

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhzr Gıda İnşaat Eğlence Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Urul tarafından kuruldu...

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssases Otomotiv Gıda İnşaat Ve Eğlence İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Agit Saydun, Serdar  Çakıcı ve Serhat  Çifçi ortaklığında kuruldu. 

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bermuda Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir     Öztürk  tarafından kuruldu.

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayah Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirtaş tarafından kuruldu. 

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Group Eğlence Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Karahan tarafından kuruldu. 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Cevahir Avm eğlence merkezi Haberi

Cevahir Avm eğlence merkezi

Cevahir AVM içinde yer alan 16.000m²’ lik alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlere Eğlence Adası’ nda hijyenin esas alındığı bir oyun dünyası sunuyor. Türkiye’ nin ilk uluslar arası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi Fun Lab, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, oyun dünyasının kapılarını mutluluğa  çeviriyor. 

02-06 yaş arası minikler için dizayn edilen, özel yüzeyi sayesinde bakteri barındırmayan, kolay temizlenen ve istenen konseptte üretilebilen oyun alanı Eğlence Adası ile minik misafirler daha güvenli ve sağlıklı bir oyun alanında eğlenecekler. Rengarenk, cıvıl cıvıl Eğlence Adası’ nda minik misafirler oyun oynarken, ebeveynler de gönül rahatlığı içinde, çocuklarını gözlemleyebilecekleri alanda dinlenecekler. 

Temiz, hijyenik, güvenli ve keyifli… Konforun esas alındığı Eğlence Adası’nda yaş seçeneklerine uygun...