28 / 03 / 2024

Cevahir AVM etkinlikleri

Cevahir AVM etkinlikleri

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM'de yeni yıl kampanyası!

Ziyaretçilerine yılın son ayında bir kış masalı yaşattıran Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Cevahir AVM ziyaretçilerine tatil havası yaşatıyor!

Yaz aylarında tatile çıkamayanlar üzülmesin! Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Türkiye’nin farklı bölgelerine özgü renkli ev dekorları ile ziyaretçilerine tatil havası yaşatıyor. Cevahir AVM sizleri ağırlamaya hazır.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Skechers, Cevahir AVM'de açıldı!

Skechers ayakkabı mağazası, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 17’nci mağazasını açtı. Marka, diğer illerde de mağaza sayısını artıracak.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Biz Cevahir Haliç AVM açıldı!

Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımıza nasıl bir miras, nasıl bir şehir mimarisi bırakacağımızın muhasebesini şimdiden yapmalıyız. " dedi.

Cevahir AVM'deki açık satış noktaları mühürlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan’ın Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine başlatılan soruşturma sonrasında ünlü alışveriş merkezinde ilginç bir manzara ortaya çıktı.

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Cevahir AVM etkinlikleri Haberi

Cevahir AVM etkinlikleri

‘Şipşak Dünya Turu’ çocuklara hayallerindeki ülkeler hakkında çeşitli bilgileri alma fırsatı sunarken bu ülkelere özgü aktiviteler ile de onları eğlendirecek. 24 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında İstanbul Cevahir’e gelecek ziyaretçilerin çocukları eğlenceli bir deneyim ile dünyanın farklı bölgelerine ait 6 kültürle tanışacak; yeni deneyimler ile yaratıcılıklarını geliştirecek.


İstanbul Cevahir’de kurulacak etkinlik alanında sömestir tatili boyunca her gün 12 ile 19 saatleri arasında minikler kah Brezilya’ya gidip Samba yapacak kah Mısır’da piramitlere girip gizemleri hakkında bilgi alacak.   Fransa, Mısır, İngiltere, İtalya ve Brezilya gibi birçok ülkeyi gezecek çocuklar, bu ülkelere özgü çeşitli aktivitelerde bulunarak ‘Şipşak Dünya Turu’nu tamamlayacaklar.


Türkiye’nin en büyük kapalı eğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile sosyal hayatın da vazgeçilmez bir parçası olmaya devam...