26 / 04 / 2024

cevat durak demirköprü tesis

cevat durak demirköprü tesis

Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesisi önce mahalleliye anlatıp onay aldı...

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

EİB'de Kentsel Dönüşüm Paneli düzenlendi!

Planlı Şehircilik Tasarım ve Yenileme Çalıştayı Ege İhracatçı Birlikleri Konferans Salonu’nda düzenlendi. Panelin katılımcısı geçmiş dönem Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Karşıyak’nın sadece Karşıyaka’dan ibaret olmadığını dile getirdi.

Üsküp Demirköprü Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Üsküp’ten göç eden Türklerin 1957’de kurduğu Demirköprü Mahallesi, Karşıyaka’nın en tanınan mahalleleri arasında yer alıyor. Tek katlı evler ve tarlaların yoğun olduğu mahallede şimdilerde ise kentsel dönüşüm hız kazanmış durumda.

Karşıyaka Demirköprü bölgesi yeniden doğdu!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi’nin taşmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

Karşıyaka Demirköprü imar planına uygun hale getirildi!

Geçmiş yıllarda şiddetli yağışlar sonrası Bostanlı Deresi'nin tasmasıyla sürekli kabus yaşayan Karşıyaka Demirköprü bölgesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla adeta yeniden doğdu.

İzmir Belediyesi, Demirköprü'yü yeniden imar etti!

İzmir'de Büyükşehir Belediyesi her yağmurda kabus yaşayan Demirköprü'yü dönüştürdü. Plansız yapılaşmanın doğurduğu sıkıntıları tespit ederek çözüm için harekete geçen Belediye, beş yılda bölgeyi adeta yeniden imar etti.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Demirköprü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirköprü İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Geçer, Hüseyin Demirok, Yasin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

Demirköprü Barajı'nda su seviyesi yüzde 55'e çıktı!

Ege Bölgesi’ nin gerek tarımsal sulamada gerek elektrik üretiminde can damarlarından biri olan Demirköprü Barajı ’nda su seviyesinin yüzde 55 oranında olduğu belirtildi.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Önder Coşkun: Bırakın İzmir'de yeşil alan da kalsın!

Park ve yeşil alan olma şartı ile eski lunapark arazisinin yüzde 70'ini belediyeye bağışladıklarını belirten işadamı Önder Coşkun, eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ın alana kafe yaptığını ifade etti..

Karşıyaka'daki eski lunapark arazisine kafe mi yapıldı?

Park ve yeşil alan olma şartı ile eski lunapark arazisinin yüzde 70'ini belediyeye bağışladıklarını belirten işadamı Önder Coşkun, eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ın alana kafe yaptığını ifade etti

cevat durak demirköprü tesis Haberi

cevat durak demirköprü tesis


Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak Demirköprü Mahallesi’nde yapacağı tesis için önce mahalleliden onay aldı. Yapılacak tesiste, mahalledeki bayanların sorunlarına çözüm üreten Kadın Danışma Merkezi, el beceri kurs salonu, bir adet toplantı salonu, mahalle halkının yararlanabileceği çay bahçesi, tuvaletler ve muhtarlık ofisinin yer alacağını söyleyen Durak, parkların korunacağını, yeşil alanların yenileceğini sözlerine eklediğini...