27 / 04 / 2024

Çevre Bakanlığı antalya

Çevre Bakanlığı antalya

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde yapılan 1500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.

Antalya'ya sağlık yatırımı yağmuru!

Sağlık Bakanlığı Antalya’da Aksu, Demre, Kumluca ve Gündoğmuş’ta hastane projelerini hayata geçirecek. Bakanlık toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Antalya'ya rezidans ve AVM geliyor!

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı'na yapılan stat sonrasında mahkeme kararının iptal ettiği dev AVM ve , Rezidans yeniden gündeme geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Antalya yerel yönetimlerini yok sayarak, spor alanını turizm ve ticaret alanına çeviren plan değişikliğini onadı.

Sarıyer- Kilyos Tüneli, Çevre Bakanlığı'nın onayına sunuldu mu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Planlama Müdürlüğü dikkat çekici uyarılarda bulundu. Müdürlük değerlendirmesinde, planların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulması gerektiğine dikkat çekti.

Mehmet Özhaseki: Çevre Bakanlığı belediyelere rehber olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün bakanlığa bağlanmasıyla, belediyeler üzerinde "Yol gösterici" ve "Denetleyici" bir görev yükleneceklerini belirtti.

Çevre Bakanlığı antalya Haberi

Çevre Bakanlığı antalya

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde yapılan 1500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


Toplam 47 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 30 milyon 55 bin liraya mal oldu. 1500 öğrenciye hizmet verecek yurt kampüsünde 7 katlı 4 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis, 1 adet kontrol binası, 1 adet teknik merkez, 1 ek bina ve 1 su sarnıcı bulunuyor.


Yurt blokları 4 bloktan ve bodrum + zemin + 7 kattan oluşmakta olup, bir bloğun öğrenci kapasitesi 359 öğrencidir. 4 bloktaki öğrenci sayısı 1436 olup, her blokta 21 adet tek kişilik, 2 adet 1 kişilik engelli ve 112 adet de 3 kişilik...