26 / 04 / 2024

ceylan inşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

ceylan inşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı..

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sağlayan proje Bağdat Caddesi'nde 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda hayata geçiriliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede inşa ediliyor?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Kadıköy - Göztepe hattında inşa ediliyor. Toplam 192 adet dairenin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Yok böyle fiyat! Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! 26 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'dan muhteşem bir kampanya daha. Samsung Galaxy A03 64 GB akıllı telefonlarda siteden alış veriş yapanlar için ''Eskiyi yenile'' yada ''alışveriş kredisi'' ile 399,30 TL'den başlayan fiyatla sahip olma imkanı sunuyor. Peki Samsung Galaxy A03 64 GB fiyatı ne kadar?

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Ünlü isimlerin yaşadığı muhteşem evler!

Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler meraklıları için araştırıldı. Kimi ünlü milyonluk villarda yaşarken kimi ünlü ise lüks sitelerde yaşamayı tercih ediyor. İşte ünlülerin evleri...

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Cemre Kemer'in boğaz manzaralı muhteşem evi!

Boğaz manzaralı muhteşem bir evde oturan Cemre Kemer, evinin temizliğini kendisi yapıyor. İşte Kemer'in evi...

ceylan inşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Haberi

ceylan inşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Toplantıda konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “Projemizde fırsatlar dönemsel değil. Projemiz fırsatın ta kendisi. Katma değerinin bölgedeki emsallerine göre daha fazla olduğunu bildiğimiz Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda faiz, vade farkı ve suni fiyat dalgalanmaları yok.” dedi. Ceylan, Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nın, Göztepe’de tamamlanan ve teslim edilen ilk proje olmasını hedeflediklerini söyledi.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nın tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısına Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan’ın yanı sıra Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Ceylan, Yönetim Kurulu üyeleri MHD. Asım Rabih ve Abdulbast Alrfaai, Mimar İsmail Turanlı ile Pazarlama Direktörü Selin Bilal ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan katıldı. İş hayatına, 35 yıl önce Karaköy Perşembe Pazarı’nda bakır ve metal sektöründe başladığını belirten Muammer Ceylan,...