27 / 04 / 2024

Ceylan Servis

Ceylan Servis

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Ats Tesisat Mekanik Servis Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Tesisat Mekanik Servis Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Atsız ve Barbaros Fethi Demiralp ortaklığında kuruldu.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Kristal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi Muhammed Fatih tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi kuruldu!

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi bugün Şişli’de 775 bin 525 TL bedel ile kuruldu.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berkay Diriarın imzasıyla kuruldu.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Ankara Balgat kentsel servis alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Balgat Mahallesi 9895 ada 50,51,52 ve 67 parsellere ilişkin Kentsel Servis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Serap Yürür ve Perihan Eryıldız imzasıyla kuruldu.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Ceylan Servis Haberi

Ceylan Servis

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Yurt içinde ve yurt dışında turist amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı, Kubist Park Rezidans No:2...