24 / 04 / 2024

Ceylan Zer Tuzla Marina telefon

Ceylan Zer Tuzla Marina telefon

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Zer Topkapı ile yeni konutlar yolda! Yeni proje!

Topkapı'da Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Zer Topkapı'da projelendirme çalışmaları devam ediyor. Satışların başlamadığı projede 56 adet 3+1 lüks daire yer alacak...

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Zer Levent 2020'de teslim! Yeni proje!

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Kartal güncel fiyat listesi!

Zer Kartal güncel fiyat listesi 367 bin TL'den başlıyor. 72 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunulan proje Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Ceylan Zer Tuzla Marina telefon Haberi

Ceylan Zer Tuzla Marina telefon

Ceylan İnşaat; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Kartal,  Zer Levent, Zer Mecidiyeköy ve Zer Tuzla Marina olmak üzere 3000 konut ve ticarilerden oluşan projelerini müşterileri ile buluşturmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Ceylan İnşaat 2018 yılının başında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da Zer Tuzla Marina projesini hayata geçireceği bilgisini paylaşmıştı.  Zer Tuzla Marina projesi toplamda 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alan oluşuyor. 

İstanbul’un sayfiye yerlerinden biri olan Tuzla’da yükselecek proje 52 bin 774 metrekare arsa alanına sahip. Ekolojik mimarinin en iyi örneklerinden biri olmayı aday Zer Tuzla Marina projesinde fiyat ve ödeme planı detayları henüz açıklanmadı.

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “ İstanbul’un sayfiye yerlerinden biri olan Tuzla’da hayat bulacak projemizin tüm daireleri eşsiz...