24 / 04 / 2024

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 




Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal projesinde peşin fiyatına, 72 ay sıfır faizli ve banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor. 

 

Zer Kartal projesi, yatırımcıları banka kredisiyle de uğraştırmıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle huzurun adresi Zer Kartal’ın sakinlerine sunduğu olanaklar arasında peşin fiyatına, sıfır faiz imkanı da bulunuyor. 

 

320 adet konuttan meydana gelen Zer Kartal projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitnes center, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark yer alıyor.

 

Zer Kartal’ın yatırımcılarına sunduğu metrekare fiyatı 4 bin 900 TL ile 5 bin 500 TL arasında, konutların satış fiyatları ise 367 bin 500 TL ile 868 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

 

E-5 Karayolunun hemen yanı başında inşa edilen Zer Kartal projesinden metro istasyonuna 2 dakikada, Pendik Marinaya ve İDO Pendik İskelesine 5 dakikada, Aydos Ormanı’na 10 dakikada, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakikada ulaşım sağlanabiliyor. 

 

Web: www.ceylangroup.net 


Geri Dön