27 / 04 / 2024

Zer Kartal kampanya 2018

Zer Kartal kampanya 2018

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Zer Kartal satış fiyatları!

Zer Kartal satış fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projede toplam 320 daire bulunuyor...

Zer Kartal Evleri güncel fiyat bilgisi!

Zer Kartal Evleri güncel fiyat bilgisi kapsamında projede fiyatlar 367 bin TL'den başlıyor. Projede 72 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor...

Zer Kartal güncel fiyat listesi!

Zer Kartal güncel fiyat listesi 367 bin TL'den başlıyor. 72 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunulan proje Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Zer Kartal'da 72 ay 0 faiz imkanı! 367 bin 500 TL'ye!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı Zer Kartal'da 72 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 367 bin 500 TL'den başlıyor...

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Zer Kartal'da lansman fırsatı! 90 ay sıfır faiz kampanyası!

320 adet konuttan oluşan Zer Kartal'da lansman fırsatı sunuluyor. Yakacık Zer Kartal'da ev fiyatları 367 bin 500 TL'den başlıyor.

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Zer Kartal kampanya 2018 Haberi

Zer Kartal kampanya 2018


Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal projesinde peşin fiyatına, 72 ay sıfır faizli ve banka kredisi ile ödemeler yapılabiliyor. 

Zer Kartal projesi, yatırımcıları banka kredisiyle de uğraştırmıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle huzurun adresi Zer Kartal’ın sakinlerine sunduğu olanaklar arasında peşin fiyatına, sıfır faiz imkanı da bulunuyor. 

320 adet konuttan meydana gelen Zer Kartal projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitnes center, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark yer alıyor.

Zer Kartal’ın yatırımcılarına sunduğu metrekare fiyatı 4 bin 900 TL ile 5 bin 500 TL arasında, konutların satış fiyatları ise 367 bin 500 TL ile 868 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

E-5...