24 / 04 / 2024

Charles Correa

Charles Correa

İstanbul, 5-6 Kasım 2007 tarihlerinde uluslararası mimarlık alanında tanınan, uygulamaları ve düşünceleriyle dünya mimarlık kültürünün gelişimine yön vermiş iki önemli mimarı ağırlayacak.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Charles Ndoumbe Elong ve Fatih Aslan ortaklığında kuruldu.

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

Elmestree House Estate, 10.1 milyon dolara satılıyor!

Highgrove şeklinde bilinen, Prince Charles'ın Gloucestershire evini çevreleyen 117 dönümlük ev 10.1 milyon dolara satılıyor...

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Charles Darwin’in İngiltere'deki evi 1.3 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar Charles Darwin'in yaşadığı İngiltere Ramsgate’deki sahil evi 1.3 milyon dolardan satılığa çıktı.

Lübnan'da inşaat gereksinimleri nedeniyle dayanışmaya ihtiyaç var!

AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Lübnan'da inşaat gereksinimleri sebebiyle hem uluslararası camianın hem bizim dayanışmamıza her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulacağını belirtti...

Charles Correa Haberi

Charles Correa

ZORLU GAYRİMENKUL sponsorluğunda İstanbul'a davet edilen Fumihiko Maki ve Charles Correa birer konferansla İstanbullu mimar ve öğrencilere projelerini ve mimarlık üzerine düşüncelerini aktaracaklar.

World Architecture Community tarafından organize edilen konferanslar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

“Son Projeler” başlıklı Fumihiko Maki konferansı 5 Kasım Pazartesi günü 19.00 – 20:30, Charles Correa konferansı ise 6 Kasım Salı günü 19:00 – 20:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Fumihiko Maki ve Charles Correa Konferanslarına katılmak için, etkinliklerin web sitesi olan http://www.worldarchitecturecom.com adresinden davetiye formu doldurup bir kayıt numarası almak yeterli. Katılımcılar bu numara ile etkinlik mekanındaki kayıt masasından davetiyelerini edinip...