28 / 03 / 2024

Chef Börek şubeleri

Chef Börek şubeleri

Chef Börek, yaklaşık 1,5 yıl önce adım attığı sektörde, 35 şubeli bir zincire dönüştü. 2020'de daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "2020 sonuna doğru 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi.

Chef Börek 100 şubeye ulaşacak!

Chef Börek yıl sonu için hedeflediği 30 şube sayısına ikinci çeyrekte ulaştı ve sene sonu hedefini 40 şube olarak belirledi.

Chef Börek’in hedefi 30 şube!

Yaklaşık 3 ay önce ilk şubesini hizmete açan ve bugün 10 şubeye ulaşan Chef Börek 30 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

BİM’in merakla beklenen 9 Haziran tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de bu hafta, ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran 2023...

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın kaç TL, özellikleri ne? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Börek pişirme ve yoğurt yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın, buhar yöntemiyle kolayca temizlenir. Verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirilen zaman kısalır. Peki, Beko BFE 400 B Ocaklı Fırın en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Bakan Bilgin açıkladı: Deprem bölgesinde 20 bin 700 kişilik istihdam

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek olurken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da bölgede atılan adımlara yönelik bilgi içerikli bir paylaşımında bulundu.

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın fiyatı ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Beko BFE 400 G gümüş ocaklı fırın, buharlı temizleme özelliği ile işinizi kolaylaştırır. Verimli ocak gözleri ile yemekleri daha hızlı pişirir. Peki, Beko gümüş fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Luxell Lx-3675 Usta Börekçi Fırın 999 TL! Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Dikdörtgen şeklindeki mini fırın, yemekleri kontrollü pişirme imkanı sağlar.

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Chef Börek 2020’de 70 yeni şube hedefi koydu!

Chef Börek, yaklaşık 1,5 yıl önce adım attığı sektörde, 35 şubeli bir zincire dönüştü. 2020'de daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "2020 sonuna doğru 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi.

Chef Börek şubeleri Haberi

Chef Börek şubeleri

Girişimci Muharrem Kaya tarafından 2018 yılının ağustos ayında kurulan Chef Börek, Türkiye ekonomisinin zor zamanlardan geçtiği son 1,5 yılda 35 şubeye ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Önümüzdeki yıl İstanbul’daki büyümesinin yanı sıra diğer illerde de şubeleşme atağına başlayacak olan şirketin 2020 hedefleri hayli iddialı. Gelecek yıl daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı

Kobi Girişim Dergisi'nden Aram Ekin Duran'ın haberine göre, Muharrem Kaya, “2020 sonuna doğru 10 adet cafe konseptli, 40 adet standart konseptli ve 20 adet de hızlı satış olarak adlandırdığımız konseptimiz ile birlikte 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi. Kaya’ya sorularımız ve aldığımız yanıtlar şöyle:

-Toplam istihdamınız nedir?

80 kişi fabrika ve merkez ofisimizde bulunuyor. Şubelerimizde ise 250 kişilik personel istihdam ediyoruz. Toplam...