18 / 04 / 2024

Chery GENE özellikleri

Chery GENE özellikleri

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına yeniden giriş yapan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd. GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı. 

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel ısı pompalı kurutma makinesi 9 kilogramlık kurutma kapasitesi,kırışık önleme ve narin kurutma fonksiyon özelliği ile karşımıza çıkıyor. Peki Vestel kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu! BMW XM’in teknik özellikleri! 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu. Peki, BMW XM’in özellikleri neler? BMW XM’in kaç TL? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ayni zamanda hem mikser hemde blender olarak kullanılan King BlendmasterPro,geniş iç hacmi,8 farklı program sayısı ve 6 döner bıçak sayesinde bir çok ürünün parçalanmasını sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Sadece 97 Euro'ya satılan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

97 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! İşte detaylar...

Sinbo Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için Sinbo elektrikli çay ısıtıcı, paslanmaz çelik demliği,aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.Peki elektrikli çay ısıtıcının diğer özellikleri neler?

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 

Trident A54 Cep Telefonu A-101’de! İşte uygun fiyatlı telefonun merak edilen özellikleri ve 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Trident A54 Cep Telefonu A-101’de indirimli satılıyor. İşte uygun fiyatlı telefonun merak edilen özellikleri ve 17 Şubat 2023 fiyat listesi…  

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım yetmiyor derin dondurucu almak istiyorum diyenler için Vestel, 3 bölüm ve 2 çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça saklama ve depolama olanağı sunan 103 litrelik dikey dondurucu ile karşımıza çıkıyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

Arçelik 6144 I Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Arçelik bulaşık makinesinin özellikleri neler? 16 Şubat 2023..

Bulaşık makinesi almak isteyen kişiler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu sırada Arçelik 6144 I Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Chery GENE özellikleri Haberi

Chery GENE özellikleri

25 sene önce teknolojik bir girişim olarak kurulan ve Çinli otomobil markalarının öncüleri arasında yer alan Chery, stratejik fırsatları yakalayıp yenilik ve dönüşüm için çabalarken, gelişmeyi de sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, markanın Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıkardığı ve vizyon konsepti olarak dikkat çeken GENE, güç kaynağı olarak elektrik enerjisi ve güneş enerjisini birlikte kullanmasıyla da oldukça dikkat çekiyor. GENE konsepti çok sayıda Chery yenilikçi teknolojisiyle donatılmış olmasıyla da ön plana çıkıyor. Chery, GENE ismini verdiği vizyon konsept aracı ile estetik ve teknolojiyi de ustaca bütünleştiriyor. Yeni vizyon konsepti gelecekteki kaliteli seyahat çağına yönelik yenilikçi bir fikri ortaya koyarken, Chery’nin teknolojinin daha da ilerlemesi ve ulaşımın geleceğini şekillendirme konusundaki kararlılığını ve gücünü ortaya çıkarıyor.